Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kände du igen Idol-Victoria? Det är inte så konstigt

Nöje | 21/09/2018 16:22

Har du också slitit dig i håret och undrat varifrån du känner igen Victoria Liljedahl Björling som dök upp i årets Idol? Det är inte så konstigt, hon har nämligen sökt flera gånger förut – varpå andra gången hon tog sig riktigt långt.

Det har i år bjudits på en rungande säsong av Idol och detta år är konkurrensen hårdare än någonsin. Utöver skönsång har det även bjudits på några kära återseenden. Vi har bland annat fått se fotbollsspelaren Bragi Bergsson och Sebastian Walldén, som tidigare varit med i Paradise Hotel Förspelet.

Båda killarna tog sig vidare till kvalveckan och Bragi sköt sig raka vägen till finalen. 

Men dom är inte de enda av årets idoler som vi sett i rutan tidigare. Många tittare har nämligen förundrats av en annan deltagare som varit med i år. 

Victoria Liljedahl Björling sökte första gången år 2014. 

Första gången Victoria sökte var 2014. Bildkälla: TV4

Andra gången hon var med var 2016 då hon tokhyllades av juryn och fick Fredrik Kempe att börja gråta. Victoria gick långt i tävlingen men halkade slutligen på målsnöret. 

Fredrik Kempe rördes till tårar av Victorias sång. Bildkälla: TV4

Sedan dess har man inte sett till sångerskan så mycket – tills nu. I år klev hon återigen in till Idoljuryn, där det återigen slutade med att hon gick vidare. 

Många tittare hade svårt att placera Victoria och har inte vetat vart de sett till henne förut. Sanningen är att hon tog sig väldigt långt 2016. Bildkälla: TV4
Victoria och Nikki känner varandra sedan förr. Bildkälla: Youtube

Många tittare hade svårt att placera Victoria och har inte vetat vart de sett till henne förut. 

Men nu vet ni!

Victoria har även en Youtubekanal du hittar här.