Stockholm

5 saker du vill veta om Alexandra Louthander

Alexandra Louthander
Alexandra Louthander är en av deltagarna i "Biggest Loser VIP" 2018. Bildkälla: TV4 och louthander/instagram. Foto: TV4, Instagram

Alexandra Louthander är en av deltagarna i årets "Biggest Loser VIP". Tidigare har vi sett henne i tv-programmet Farmen, men annars är hon rätt så anonym för många. Vi har samlat fem saker som gör att du får bättre koll på henne.


Läs mer

Nu har det blivit dags att säga hej då till fredagsmyset i soffan och till en stillasittande vardag. Vägen mot ett hälsosammare liv har börjat för årets deltagare i höstens tv-program "Biggest Loser VIP". 

Alexandra Louthander, 27, är en av åtta deltagare som har valt att påbörja ett nytt, hälsosamt liv efter att hon hamnat i ett matmissbruk. Hos många är hennes namn ganska okänt och det är få som vet vem hon egentligen är. 

För att göra det lite lättare för dig har vi därför listat fem saker som gör att du får lite bättre koll på henne.

1. Medverkade i Farmen

Hon blev främst känd efter hennes medverkan i Farmen 2018 där hon slutade på en tredje plats. Då åkte hon ut i semifinalen mot Stefan Eriksson (som sedan slutade som segrare av säsongen). 

2. En sann djurvän

Emma Frida Alexandra Louthander växte upp på en stor gård i Marieberg utanför Örebro med massor av djur, så som hästar, hundar och katter. Det har gjort henne till en riktig djurvän och i dag har hon bland annat två hundar, Biffen och Fridolina.  

3. Var med i en lokal musiktävling i Örebro

Sång och musik är något hon alltid älskat. 2016 var hon en av fyra finalister som tävlade om att bli P4 Örebros lokalartist, och därmed uppfylla sin dröm – att få sjunga på julkonserten "O, helga natt" i Örebro. Tyvärr fick hon se sig besegrad. 

4. Vann ett vad – gick upp i vikt

Innan hon var med i Farmen 2018 gick hon upp 24 kilo och vann en vadslagning! Under hennes tid på Farmen lyckades hon däremot gå ner 15 av dessa.

5. Examen från Kulturama i Stockholm

2014 tog hon examen från den estetiska skolan Kulturama i Stockholm efter två års studier. Vi kan gissa på att hon studerade något som har med sång att göra, eftersom det är något hon älskar!  

Alexandra Louthander ska bryta sina osunda vanor i "Biggest Loser VIP". Bildkälla: TV4

Nyheter24 har tidigare skrivit om årets deltagare i "Biggest Loser VIP". Är du intresserad att veta mer om dem kan du läsa om det här.

Visste du vem Alexandra Louthander var sedan tidigare?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.