Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vlad Reiser om Ben Mitkus: "Lever i en lögn"

- 26/09/2018, 14:10

Efter att förhållandet mellan Ben Mitkus och Nicci Hernestig tog slut så möttes Nicci av en fruktansvärd hatstorm. Nu säger Youtubern Vlad Reiser vad han tycker om dramatiken.

Youtubern Ben Mitkus, 23, och Nicci Hernestig, 19, var ett par i sex månader. De flyttade ihop i april, och gjorde flera romantiska resor tillsammans. På sociala medier såg de lyckligare ut än någonsin. 

Men kort efter att paret firade sin 6-månaders dag så meddelade Ben att förhållandet var slut.

"Jahopp då vart man dumpad", skrev Ben till en bild på sin Instagram story.

Efter att deras separation var ett faktum så möttes Nicci av en fruktansvärd hatstorm från Bens fans.

Ben Mitkus
Ben Mitkus berättade på sin Instagram att han hade blivit dumpad. Bildkälla: Instagram/benmitkus94

Även Niccis lillebror fick motta flera hemska meddelanden och kommentarer om sin storasyster. Mer om det kan du läsa här.

"Vad är det då som gör mig till en "hora", "golddigger", att jag ska gå och dö eller ta livet av mig eller att jag kommer få stryk om dom möter mig ute. Jag är vidrig, äcklig och jag borde inte finnas och flera undrar hur min mamma känner över att ha fött en horunge", skrev Nicci på sin blogg.

Nicci Hernestig och Ben Mitkus
Nicci Hernestig och Ben Mitkus. Bildkälla: Instagram/benmitkus94

Ben har även han rutit ifrån, under gårdagen gick han ut och vädjade till sina fans.

"Känns så tråkigt att se mina egna följare skriva så hemska saker till Nicci. Ni får tycka och tänka vad ni vill men att kränka en person så hårt är inte schysst. Ni blir inte människor för det".

Nu har även Youtubern Vlad Reiser, 24, engagerat sig i den hatstorm som riktats mot Nicci. På sin Snapchat la Vlad ut sina tankar kring det som drabbat Nicci, skriver sajten Svenska Youtubers.

"Tycker det är extremt onödigt av offentliga personer att sätta på sig offerkoftan för minsta anledning och gå ut med att man blivit dumpad så att den andra partnern får hatstorm. Finns mognare sätt att stänga ett kapitel på. Det finns alltid mer gott att komma ihåg och ta upp om man nu gör det offentligt. Kärlek kommer först", skriver Vlad. 

Sedan bjuder Vlad, som har nästan 400 000 prenumeranter på Youtube, på ett livstips. 

"Skyll aldrig ifrån dig och lägg skulden på någon annan. Då framstår du bara som ovetande och lever i en lögn. Bäst att hitta svar inom sig själv för att förbättras och ställa sig frågan: Varför blev det fel? Hade jag kunnat göra något för att motverka det? Kan jag lära mig något av det som har hänt? Man vill aldrig se sig själv som skurken men det finns alltid två sidor av myntet. Döm inte. Bara lär dig och blicka framåt". 


Håller du med Vlad Reiser?