Felix Sandman och flickvännen Andrea Kallström
Felix Sandmans nya flickvän heter Andrea Kallström. Andrea, som är 20 år gammal, är artist precis som Felix. - Foto: Stella Pictures, Instagram/andreakallstrom. Bilden är ett montage.

Andrea Kallström, 20, är Felix Sandmans nya flickvän

Felix Sandman har hittat kärleken igen efter uppbrottet från dansaren Lovisa Bengtsson. Felix nya flickvän heter Andrea Kallström och är 20 år gammal.


FO&O-stjärnan Felix Sandman, 19, var tidigare tillsammans med dansaren Lovisa Bengtsson, 18. 

Felix har skrivit flera låtar om ex-flickvännen, och i Melodifestivalen tävlade Felix med låten "Every single day" som handlar om Lovisa. Även på Felix nya soloalbum finns en låt med titeln "Lovisa".

Felix och Lovisa gjorde slut under 2017, men hon har hört låtarna som Felix har skrivit om henne. Det berättade Felix om i TV4:s Nyhetsmorgon i mitten av september.

– Hon har varit glad och gråtit. Men jag vet inte hur hon känner nu.Vi gjorde ju slut tre gånger, så många av låtarna är under alla de här perioderna. Så hon har hört de flesta, berättade Felix då.

Felix Sandman har en ny flickvän. Bildkälla: Stella Pictures.

I Nyhetsmorgon avslöjade även Felix att det fanns en ny kärlek i hans liv. Felix frågan om han var kär – och svaret lät inte vänta på sig.

– Ja, det är jag. Det är jag absolut. Jag trodde verkligen inte jag skulle kunna bli det, berättade Felix då.

Så vem är Felix nya flickvän?

Jo, enligt Hänt är det artisten Andrea Kallström, 20. Paret följer varandra på Instagram, och när Andrea för några veckor sedan bjöd sina 9 000 följare på en selfie så var Felix snabb med att kommentera.

"Dör för dig", skrev Felix – och fick svar av Andrea som kontrade med ett "Kärleek".

Andrea Kallström. Bildkälla: Instagram/andreakallstrom

Andrea är även vän med Zara Larssons syster Hanna Larsson, och tillsammans utgör de duon Lennixx. De har bland annat släppt låten "Always on my mind". Just nu är Lennixx aktuella med sitt mixtape "hapap".

Hanna Larsson och Andrea Kallström utgör duon Lennixx. Bildkälla: Instagram/lennixxduo

Enligt Hänt är dessutom Andrea nära vän med just Felix ex-flickvän Lovisa – hur hon tar det hela är ännu oklart.

I maj tidigare i år, när Felix var singel, så hade han oskyldig flört med Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 19. – Jag vill träffa henne, sa Felix till Nyheter24 då. Mer om det kan du läsa här.

Vill du veta mer om Felix ex-flickvän Lovisa? Här är 7 saker du kanske inte visste om Lovisa.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.