Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Peg Parnevik till attack mot P3-profil: "Din själ är skräp"

- 28/09/2018, 15:59

P3-profilen Angelica Cisalli drev med artisten Peg Parnevik genom att lägga ut ett bildkollage där hon jämförde Peg med ett uppstoppat lejon. Skämtet uppskattades inte av Peg Parnevik, som nu går till attack mot programledaren.

Angelica Cisalli, 28, är komiker och programledare för programmet Din Gata i P3. På sin Instagram bjuder hon då och då sina följare på "dagens lika som bär". 

Under torsdagen la Angelica ut ett kollage som visade artisten Peg Parnevik, 23, bredvid det så kallade Gripsholmslejonet.

"Dagens lika som bär nr 22! Svåraste hittills kanske??", skrev Angelica och taggade Peg i inlägget. 

Angelica Cisalli, Peg Parnevik
Angelica Cisalli la ut det här kollaget på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/cisalli

Men Peg tyckte att det var långt ifrån roligt. 

"Awww, jag älskar mobbning", svarade Peg följt av en emoji. 

Angelica svarade då: "Äsch var inte så! Jag har fått höra ett antal gånger att jag ser ut som en skabbig hund". Peg höll absolut inte med.

"Kom igen, har vi inte kommit längre än att håna kvinnors utseende? Tycker du är asfin, men din själ är skräp", skrev Peg då till Angelica. 

Även Pegs syster Penny kom till undsättning och kommenterade bilden. 

"Jag bryr mig inte om skämtet, men om en annan människa, speciellt min syster, blir sårad och känner sig ful, då kan man väl be om ursäkt, säga att det inte var meningen och ta bort bilden?", skriver Penny. 

Peg Parnevik
Peg Parnevik uppskattade inte skämtet. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet på Angelicas Instagram har det nu uppstått en vild debatt där många visar sitt stöd för Peg, medan andra tycker att hon får stå ut med skämtet. 

På sin Instagram story riktade även Peg ytterligare kritik mot bilden. Peg taggade Sveriges Radio och frågade om det är vad de står för – "att få unga tjejer att må skit över hur de ser ut". 

Angelica själv följde upp det med ett inlägg på sin Instagram story där hon skrev att syftet med bilden inte hade varit att kränka kvinnor. Angelica bjöd även in Peg till programmet i P3 för att prata om det hela.

Borde Angelica ta bort bilden?