Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Margaux Dietz säljer sin lägenhet – så många miljoner kostar den

- 30/09/2018, 20:49 -

Margaux Dietz vill ha något större, därför säljs nu lägenheten med blandade känslor. Priset på lägenheten? Ja, det är inte så pjåkigt.

Familjen Dietz vill flytta till större, så nu är lägenheten ute till försäljning. Hon menar i sin blogg att lägenheten självklart funkar för fyra personer, men att de vill börja familjelivet i en ny lägenhet helt enkelt. De vill bygga vidare på familjen på en ny plats och inte i den lägenhet de planerade att endast bo två personer i.

Blandade känslor

Det är med blandade känslor som lägenheten säljs. Margaux Dietz skriver i sin blogg att hon älskar lägenheten och att det kommer vara segt att flytta ifrån den. 

"Men jag hoppas på att hitta något minst lika bra. Jag tror inte att jag kommer kunna hitta ett lika nice badrum, men hoppet är det sista som lämnar", skriver hon i bloggen.

Nya lägenheten

Vad budgeten på nya boendet blir är helt beroende på vad den gamla lägenheten säljs för, skriver Margaux. Och vi snackar ju inte några tusen, snarare några miljoner. Så något nytt boendet kommer nog inte bli så svårt att hitta med det kapitalet.

Margaux Dietz säljer lägenheten.
Terrass samt en del av vardagsrummet. Bildkälla: Nomad mäkleri

Flera miljoner

Priset? Ja, några miljoner snackar vi ju, närmare bestämt 8 495 000 kr. Men enligt mäklaren kan det bli lite mer.

– Vi räknar inte med någon jättehöjning, det är ju ändå ett acceptpris den ligger ute för. Men närmare nio miljoner vore absolut rimligt för den, säger Jörgen Olsson på Nomad mäkleri till Nyheter24, som är ansvarig mäklare för lägenheten.

Margaux Dietz säljer lägenheten.
Det magiska badrummet. Bildkälla: Nomad mäkleri

Vindsvåning med terrass

Lägenhetsbeskrivningen förklarar lägenheten som en "Fantastisk vindsvåning med terrass, öppen spis och ypperligt läge i Vasastan/Norrmalm. Genomtänkt boende med öppna ytor, högt i tak, synliga takbjälkar, vitmålade väggar och breda trätiljor. Två bra sovrum, varav det ena med braskamin. Lyxigt badrum helt klätt i marmor och med blandare och detaljer i mässing. Låg avgift i välskött förening."

Kika i videon ovan för fler bilder på lägenheten.

Nyheter24 har tidigare listat saker som du antagligen inte visste om Margaux Dietz, det kan du läsa mer om här.