Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu är andra säsongen av Svartsjön här – vågar du se den?

Nöje | 01/10/2018 16:35

Gillar du kusligheter? Serier som ger dig läskiga kalla kårar? Då kommer du att vilja se Svartsjön säsong 2 som har premiär 10 oktober. Serien utspelar sig i Stockholms yttre skärgård på ett gammalt behandlingshem. Här är allt om Svartsjön 2.

Kommer ni ihåg serien Svartsjön? Serien utspelade sig på en övergiven skidort dit ett gäng ungdomar åkte för att ha en trevlig resa. En av killarna i gänget, Johan Ceder, bestämmer sig för att öppna den nedlagda skidorten Svartsjön. Den stängdes 20 år tidigare på grund av ett hemskt mord. 

Nu kommer andra säsongen av Svartsjön och om du tyckte första säsongen var läskig, då ska du nog ha sällskap när du ser andra säsongen.

Svartsjön 2 är fristående och utspelar sig tiden före resan till skidhotellet Svartsjön. Men det handlar fortfarande om Johan, som vill leva upp till sin pappas förväntningar. Dock har Johan sett nattklubbarnas ljus mer än dagens ljus. För att dölja sina festproblem och att han dömts för droginnehav för familjen åker han till ett behandlingshem på ön Kallskär i Stockholms skärgård. 

De som har huvudrollerna i säsong två är Filip Berg (Johan Ceder), Hedda Stiernstedt (Minnie), Alida Morberg (Isabelle) och Bahar Pars (Amina). Och det är också dessa personer han träffar på när han är på behandlingshemmet.

Det är dock något mystiskt med Kallskär och det är något som inte stämmer. Mörka hemligheter som sträcker sig så långt som tillbaka till världskrigens slut. Det visar sig att en gäst har försvunnit men ingen verkar vilja veta hur eller varför. 

Filip Berg och Hedda Stiernstedt
Filip Berg och Hedda Stiernstedt. Bildkälla: Viaplay

Hedda Stiernstedt är även aktuell med en till populär serie nu i höst – Vår tid är nu.

Serien utspelar sig i krigsslutet år 1945 i Stockholm och handlar om familjen Löwander som består av syskonen Gustav, Peter och Nina och deras mamma Helga. Tillsammans driver de  en av Stockholms populäraste restauranger, Djurgårdskällaren. 

Skratt, tårar, bråk, förbjuden kärlek, alkohol, otrohet, ja serien bjuder tittaren på det mesta.

Kommer du inte ihåg vad som hände i säsong 1 av Svartsjön eller blir du bara sugen att kolla på den igen så kan du se den på Viafree och Viaplay nu.

”Svartsjön” säsong 2 är på 8 avsnitt och har premiär hösten 10 oktober på TV3 och Viaplay.

Tycker du att Svartsjön är läskig?