Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är allt du behöver veta om serien Vår tid är nu

Nöje | 01/10/2018 14:05

Skratt, tårar, bråk, förbjuden kärlek, ja nu är den Kristallvinnande serien Vår tid är nu tillbaka med en andra spännande säsong. Familjen Löwander har åldrats och om du tyckte det var mycket intriger i säsong ett, då får du hålla i dig nu!

Nu har säsong två av Vår tid är nu premiär. Nu har karaktärens åldrats en del sedan sist. Charlie Gustavsson, 26, och Hedda Stiernstedt, 30, är nu ett par i 30-årsåldern.  I säsong ett var de i 19-årsåldern. 

Charlie gick upp sex kilo innan inspelningen för att kunna spela sin äldre karaktär.

Jag gick upp 5–6 kilo, nej, det var nog mer till och med. Det var bara att sluta träna och fortsätta dricka öl, så det var väldigt lätt. Jag hade tränat ner mig innan första säsongen, men under andra kunde jag bara fortsätta leva, äta och dricka vad jag ville. Alltså ganska onyttigt, sa Charlie tidigare till Aftonbladet. 

Just nu pågår inspelningarna av tredje sängen som kommer att sändas nästa höst. Då kommer Heddas och Charlies karaktärer ha åldrats lite till och då kommer de att vara ungefär i 46-årsåldern.

Vår tid är nu på scenen under Kristallen 2018
Vår tid är nu vann Kristallen 2018 för årets TV-drama. Bildkälla: Sören Andersson/TT

Vår tid är nu är en svensk dramaserie i 30 avsnitt som är uppdelad i tre säsonger och sänds på SVT1. Serien hade premiär första gången i SVT den 2 oktober 2017 och blev snabbt omtyckt av det svenska folket. 

Serien utspelar sig i krigsslutet år 1945 i Stockholm och handlar om familjen Löwander som består av syskonen Gustav, Peter och Nina och deras mamma Helga. Tillsammans driver de  en av Stockholms populäraste restauranger, Djurgårdskällaren. 

Skratt, tårar, bråk, förbjuden kärlek, alkohol, otrohet, ja serien bjuder tittaren på det mesta.

I huvudrollerna ser ni Hedda Stiernstedth som Nina Löwander, Charlie Gustavsson som Calle Svensson, Mattias Nordkvist som Gustaf Löwander, Adam Lundgren som Peter Löwander och Suzanne Reuter som Helga Löwander.

Vår tid är nu vann Kristallen 2018 för årets TV-drama och Hedda Stiernstedt vann för årets kvinnliga skådespelerska i en tv-produktion.

Vår tid är nu kan du se på måndagar klockan 20.00 på SVT1 och på SVT Play.

Vill du ha fler tips på serier? Här har du åtta serier som svenskarna kollar mest på just nu.

Tittar du på Vår tid är nu?