Kalle Moraeus om mammans död: "Jag slutade att växa på längden"

Det är i kvällens avsnitt av Biggest Loser VIP som Kalle Moraeus väljer att berätta om sin mammas tragiska död, och vad som hände efteråt.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Det är en känslofylld säsong av Biggest Loser VIP tittarna kommer att få se i år. Det har redan varit mycket tårar, stark vilja, sjukhusbesök och starka berättelser. 

Redan andra avsnittet fick vi se Gunilla Perssons hårda ord mot personliga tränaren Mikael Hollsten och läkaren Mikael efter att hon fått genomgå en hälsoundersökning. 

– Du har en väldigt hög fettprocent och en låg muskelprocent, fördelningen är väldigt skev och jag får känslan av att du inte är tillräckligt fysiskt aktiv, sa doktor Mikael. 

– Gå in i min kropp, lev med den i en timme, sen uttala dig, svarade hon då. 

Gunilla Persson fick en ordentlig uppläxning av läkaren och personliga tränaren. Men då gav hon svar på tal. Bildkälla: TV4Play

En annan av årets deltagare är den folkkära trubaduren Kalle Moreus som i säsongens andra avsnitt väljer att berätta hur det kommer sig att han idag lider av övervikt. 

– Min längd och övervikt har att göra med en hormonell störning. När min mamma dog var jag 13 år, och den dagen slutade jag att växa, berättar Kalle. 

Kalle Moraeus väljer nu att berätta om sin mammas död, vilket utlöste en hormonell störning. Bildkälla: TV4Play

– Jag växte på andra ställen istället. Nu har jag bestämt mig för att göra en stor förändring. Jag ska vara en frisk gammal Kalle har jag tänkt, säger han. 

Biggest Loser VIP sänds måndagar 20:00 på TV4. 

/
/
Tittar du på Biggest Loser VIP?
Tack för din röst!