Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Toplessdans och avrakat hår – här är allt du behöver veta om Lovisa Karlsson

Nöje | 04/10/2018 12:10

Hon kallas Lakidoris men hennes riktiga namn är Lovisa Karlsson. Med sin orädds personlighet och extrema charm har hon fått hundratusentals fans på fall – här är allt du behöver veta om denna superbrud.

Lovisa "Lakidoris" Karlsson är 21 gammal och bor i Hägersten, Stockholm. Hon är en svensk Youtubestjärna med över 303 000 prenumeranter som följer henne dagligen. På sin Instagram följd hon av hela 289 000 användare.

Lovisa var tidig med att lägga upp videos på sin kanal där hon på ett öppet och skämtsamt sätt pratar om sex. Hon har flera gånger hyllats av både följare och andra Youtubers för sitt sätt att berätta om just pinsamheter kring sex och sånt "folk inte vågar fråga om". Hon främjar kroppspositivism och peppar sina följare till att våga sticka ut.  

Lovisa Karlsson
Lovisa hyllas ofta av sina följare och andra kända profiler på grund av sitt sätt att prata om tabubelagda ämnen på ett skämtsamt och öppet sätt. Bildkälla: lovisak97

Hon har en podd som heter "Laki och katten" som hon driver tillsammans med vännen Ebba "Katt" Lindblom.

Vart smeknamnet "Lakidoris" kommer ifrån håller hon ännu hemligt.

Lovisa Karlsson följs av 303 000 människor på Youtube
Lovisa följs idag av 303 000 människor på Youtube. Nu är hon även aktuell i serien "Kroppshets". Bildkälla: lovisak97

En av hennes mest sedda videos är den där hon rakar av sig håret. Den har över en miljon visningar. "Som tjej ska man ju tydligen ha långt hår, därför blev det väl en grej. Men det var den coolaste upplevelsen jag varit med om. Det var en sån befrielse", sa hon då.  

I kvällens avsnitt av programmet "Kroppshets" får vi se den färgstarka Lovisa tillsammans med Mia Skäringer Lázár. Bildkälla: SVTPlay

I år ser vi henne i Mia Skäringer Lázárs program "Kroppshets" där hon och Mia diskuterar hur man egentligen blir nöjd med hur man ser ut.

Kroppshets ser du på SVTPlay och på torsdagar klockan 21.05 SVT1.