Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian
Laila Bagge berättar nu att hennes pojkvän Korosh Kananian har klippt hennes kreditkort. - Foto: Stella Pictures, Instagram/lailabagge. Bilden är ett montage.

Laila Bagge: Korosh Kananian har klippt mina kort

Laila Bagge berättar nu i Frida Boisens podcast "Succépodden" om sin ekonomi – och att hennes pojkvän Korosh Kananian fick nog av hennes slösande och klippte hennes kort.


Journalisten och "Lyxfällan"-profilen Frida Boisen, 44, är aktuell med sin nya podcast "Succépodden", och det allra första avsnittet gästas av Laila Bagge, 45.

Laila Bagge har jobbat hårt i många år och har minst sagt många strängar på sin lyra – hon är manager, låtskrivare, synts i "Idol"-juryn, i egna programmet "Lailaland" och hörs i radio i Rix Morronzoo.

Där avslöjade faktiskt Laila förra året vad hon tjänar varje månad.

– Om vi skiter i investeringarna och bara tar det jag kan plocka ut... Mellan 250 000 till 300 000 kronor i månaden, berättade Laila för sin kollega Roger Nordin i direktsändning, något som Nyheter24 då rapporterade om.

Laila har även en hel del miljoner på banken – men Laila bränner också mycket kulor. Något som till slut gjorde att hennes pojkvän Korosh Kananian, 28, fick nog och klippte Lailas kort.

Korosh och Laila Bagge. Bildkälla: Instagram/lailabagge

– Han tyckte att jag brände för mycket pengar. Han klippte mina kort, han tyckte att jag köper på mig för mycket saker. Och jag gör det. Jag unnar mig, då köper jag saker, säger Laila Bagge i ”Succépodden”.

Laila berättar vidare:

– Han tyckte att 'nej, du ska bara ha ett kort, och när de pengarna är slut så är de slut. Så är det bara, och ska du ha mer så får du ringa mig så för jag över från ditt företag', säger Laila.

Nu har Laila ett företagskonto, ett räkningskonto och något som hon kallar för sitt "skojkonto".

– Jag har en slant på varje månad som jag får ha roligt för. Sen när det är slut, då får jag gå genom honom för att få nytt. Och det är bra, för då vet jag hur mycket jag gör av med. Då vet jag att ”shit, jag har kommit hit”. Så nu får jag komma med håven och be att han föra över, säger Laila i "Succépodden".

Är du nyfiken på att veta mer om Korosh? Här är 5 saker du kanske inte visste om Laila Bagges sambo.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle din bae få klippa dina kort?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

idag 18:28

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?