Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laila Bagge: Korosh Kananian har klippt mina kort

Nöje | 04/10/2018 08:51

Laila Bagge berättar nu i Frida Boisens podcast "Succépodden" om sin ekonomi – och att hennes pojkvän Korosh Kananian fick nog av hennes slösande och klippte hennes kort.

Journalisten och "Lyxfällan"-profilen Frida Boisen, 44, är aktuell med sin nya podcast "Succépodden", och det allra första avsnittet gästas av Laila Bagge, 45.

Laila Bagge har jobbat hårt i många år och har minst sagt många strängar på sin lyra – hon är manager, låtskrivare, synts i "Idol"-juryn, i egna programmet "Lailaland" och hörs i radio i Rix Morronzoo.

Där avslöjade faktiskt Laila förra året vad hon tjänar varje månad.

– Om vi skiter i investeringarna och bara tar det jag kan plocka ut... Mellan 250 000 till 300 000 kronor i månaden, berättade Laila för sin kollega Roger Nordin i direktsändning, något som Nyheter24 då rapporterade om.

Laila har även en hel del miljoner på banken – men Laila bränner också mycket kulor. Något som till slut gjorde att hennes pojkvän Korosh Kananian, 28, fick nog och klippte Lailas kort.

Korosh och Laila Bagge
Korosh och Laila Bagge. Bildkälla: Instagram/lailabagge

– Han tyckte att jag brände för mycket pengar. Han klippte mina kort, han tyckte att jag köper på mig för mycket saker. Och jag gör det. Jag unnar mig, då köper jag saker, säger Laila Bagge i ”Succépodden”.

Laila berättar vidare:

– Han tyckte att 'nej, du ska bara ha ett kort, och när de pengarna är slut så är de slut. Så är det bara, och ska du ha mer så får du ringa mig så för jag över från ditt företag', säger Laila.

Nu har Laila ett företagskonto, ett räkningskonto och något som hon kallar för sitt "skojkonto".

– Jag har en slant på varje månad som jag får ha roligt för. Sen när det är slut, då får jag gå genom honom för att få nytt. Och det är bra, för då vet jag hur mycket jag gör av med. Då vet jag att ”shit, jag har kommit hit”. Så nu får jag komma med håven och be att han föra över, säger Laila i "Succépodden".

Är du nyfiken på att veta mer om Korosh? Här är 5 saker du kanske inte visste om Laila Bagges sambo.

Skulle din bae få klippa dina kort?