moajulialinnea
moajulialinnea - Foto: Dplay

Moa i Ex On The Beach har varit med i en annan dokusåpa – vet du vilken?

Det var i söndags som Moa Wennerberg klev in i Ex On The Beach Sverige. Men känner du igen henne? Hon har nämligen varit med i en annan dokusåpa.


Ex On The Beach är i full gång och har i vanlig anda levererat på alla plan. Redan efter andra avsnittet har vi fått se drama, intriger, gnistor, hångel och mys. I såpans första avsnitt fick vi se en hel den bråk mellan Adrian Montin och Jasmine Gustafsson som tidigare varit tillsammans under tre års tid – fram tills att Adrian var otrogen mot Jasmine. 

Under söndagens sattes även deltagarnas nerver på sin spets då första exet klev in, och det var ingen mindre än Moa Wennerberg.

Moa Wennerberg var det första exet som anlände till Paradis-ön. Bildkälla: Dplay
Moa fick direkt gå på date med Adde och man kan minst sagt säga att det slog gnistor. Bildkälla: Dplay

Moa är Alexander D´rossos ex och profilerna va tillsynes glada över att se varandra.

– Jag är ganska vild av mig och drar mig inte för att ta av mig kläderna, dra bodyshots, sola topless och liva upp festen. Jag skulle nog säga att jag är 10 av 10 på att ragga om jag vill ha någon, säger hon. 

– Jag och Moa träffades på Magaluf väldigt nära inpå att jag åkte hit, säger Alex. Hon är helt galen, tillägger han sedan. 

Men många av tittarna känner igen Moa sen förut. Och det är inte så konstigt.

Moa var nämligen med i Temptation Island 2017 då hon klev in som en av singeltjejerna. 

Temptation Island gick ut på att fyra stycken par skulle spendera några veckor på varsitt håll – i varsitt hus sprängfyllt med heta singlar. Bildkälla: Dplay
Moa står på fjärde platsen från vänster bredvid Mattias Coleman som just nu är aktuell med Paradise Hotel. Bildkälla: Dplay

Temptation Island slutade med att Annica Englund och Marcelo Peña hoppade av och Oliver Hunt bröt upp med sin flickvän för att istället bli tillsammans med Denise Desmond. Paret har idag flyttat ihop och fått barn. 

Ex On The Beach ser du torsdagar och söndagar på Dplay.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ser du Ex on The Beach?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.