Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Justin Bieber och Hailey Baldwin planerar barn

Nöje | 05/10/2018 12:05

Justin Bieber och Hailey Baldwin är nygifta och mer kära än någonsin. Och nu planerar de för sin ljuva framtid – Hailey är redo att bli gravid.

Justin Bieber, 24, har alltid sagt att han vill bli en ung pappa. Och kanske slår hans önskan in alldeles snart – efter att han nu har gift sig med supermodellen Hailey Baldwin, 21, så ryktas det nu att en liten bebis snart är på gång. 

Hailey har nämligen pausat sin karriär för att nu skaffa barn, skriver Hollywoodlife. 

– Justin och Hailey njuter av sitt fantastiska kärleksliv tillsammans. Justin kan knappt vänta tills han får bli pappa, och Hailey har satt sin karriär på paus för att bli gravid, säger en källa nära Justin till Hollywoodlife.

Sedan Justin och Hailey blev tillsammans i juni tidigare i år så har hon börjat trappa ner på modelljobben, skriver Hollywoodlife. 

Justin Bieber och Hailey Baldwin
Justin Bieber och Hailey Baldwin är nygifta. Bildkälla: Stella Pictures

– Hon älskar Justin med hela sitt hjärta, och nu när de är gifta så vill hon verkligen vara mamma till hans barn. De har massor av sex och en bebis kan vara runt hörnet, säger källan vidare. 

Paret gifte sig borgerligt i New York den 13 september, men de anser inte själva att de är gifta förrän "Gud säger det", något som TMZ rapporterade om igår. 
 
Justin och Hailey planerar en religiös ceremoni för nära familj och vänner, men rent juridiskt är de alltså redan gifta. 

Justin Bieber och Hailey Baldwin
Justin Bieber och Hailey Baldwin planerar nu barn. Bildkälla: Stella Pictures

I augusti köpte Justin ett lyxhus i Ontario, Kanada. Huset kostade Bieber hela 45 miljoner kronor och för pengarna fick han 4 sovrum, 6 badrum, 3 öppna spisar, ett spelrum, vinkällare, gym, en biosalong, stall för hästar och ett stort garage. 

Huset har även ett tillhörande båthus – vilket ju är passande då det ligger precis vid vattnet.

Där planerar nu alltså Justin och Hailey att slå sig till ro och bilda familj. En som inte är förtjust i att Justin och Haileys kärlek blomstrar är Justins ex-flickvän Selena Gomez. 

Här kan du läsa mer om hennes känslor kring Justin och Haileys relation.