Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywoodfrun Gunilla Persson frikänns efter stöldåtalet

- 05/10/2018, 17:06 -

Gunilla Persson misstänktes tidigare i år för stöld. Idag kom domen och hollywoodfrun frikänns från alla anklagelser.

I slutet av maj greps Gunilla Persson utanför en Chanel-butik i Palm Beach, Florida. Gunilla köpte en väska i butiken – men hon passade också på att ta med sig något extra från lyxaffären. Här kan du läsa mer om självaste händelsen.

Hon tog nämligen på sig ett par Chanel-solglasögon och lämnade affären med dem. 

Den 14 juni valde åklagaren att väcka åtal mot Gunilla och misstankegraden sänktes då från grov stöld till stöld. Ett brott som kan ge fängelse i upp till ett år. Gunilla kunde även dömas till böter. 

Men Idag kom domen för vår älskade Hollywoodfru och nu står det klart. Gunilla är oskyldig, rapporterar Aftonbladet.

"Har gjort upp"

Gunilla Persson var själv inte personligen i rättssalen för att ta emot sin dom under fredagen. Istället så hade hon skickat sin advokat i sitt ställe, något som är fullt möjligt i Florida. 

Och när klockan slog 08:31 på fredagen så var domen klar och Gunilla kunde förklaras som oskyldig och fallet kommer att strykas från hennes register, så länge hon inte hamnar i trubbel i framtiden det vill säga.

– De har gjort upp. Om hon håller sig ren, inte hamnar i trubbel, kommer det här att strykas från hennes register. Tekniskt sett lägger de ner fallet, men de gör det i utbyte mot att hon går med på en uppgörelse, säger Elliot Kleinberg, journalist på Palm Beach Post, skriver Expressen.

"Är överlycklig"

Gunilla berättar att tiden efter gripandet har varit väldigt jobbig men att hon i och med domen känner sig väldigt lättad.

– Jag är överlycklig. Det har varit en väldigt jobbig tid, säger Gunilla Persson till Nöjesbladet.

Artikeln uppdateras.