Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip släpper bilder på misstänkt stalker: "Börja bli ohållbart"

Nöje | 07/10/2018 17:34

Isabella "Blondinbella" Löwengrip uppger på hennes blogg att hon i flera veckors tid att hon har blivit förföljd av man. Nu har hon tröttnat och väljer att gå ut med bilder på den påstådda förföljaren för att få honom att sluta.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip uppger att hon och hennes familj under flera veckors tid har blivit störda av en man som inte låter dem vara i fred. Nu har Löwengrip fått nog och valt att gå ut med bilder på mannen som fått henne att känna sig osäker.

"I flera veckor har jag och barnen blivit störda av en man som inte vill låta oss vara i fred. Jag hade hoppats på att han skulle tröttna men han har fortsatt i helgen. I fredags när jag äntligen tagit helg, fick jag syn på honom när jag kom hem med bilen vid fem. Bilen full med fredagsmys och två barn. Då hade han stått utanför och väntat på att jag skulle komma", skriver Löwengrip på sin blogg.

Löwengrip förklarar vidare att hon kört ikapp mannen och konfronterat honom i hopp om att det skulle få honom att sluta störa familjen. 

Men mannen kom tillbaka och därför valde Isabella Löwengrip söka hjälp på sin blogg.

– Det tar aldrig slut. Polisen kan inte göra någonting och mitt vaktbolag gör vad de kan, men han dyker upp hemma hos mig när de inte är här. Det börjar bli ohållbart för mina barn, säger Isabella Löwengrip till Nöjesbladet.

Rådfrågat jurist

I hopp om att mannen ska sluta besöka Löwengrip och hennes familj så har hon, efter att ha rådfrågat sin jurist, valt att gå ut med bilder på sin blogg, något som kanske inte är helt konventionellt i sådana här situationer. 

– Jag har rådfrågat min jurist. Det är svårt att säga vad man får göra. Det här är bilder som har tagits utanför min dörr där det står tydligt att det finns en kamera och att det filmas. Han har stått där upprepade gånger, säger hon till Nöjesbladet.

Har polisanmält händelsen

Isabella Löwengrip har polisanmält händelsen och skickat in bilderna till dem. Nu hoppas hon på att det hela ska få ett slut så att hon och familjen kan lägga det här bakom sig.

– Polisen gör vad de kan. Det vi har sagt är att de har bilder på honom och när han dyker upp så ska jag ringa. Men mitt vaktbolag är snabbare ut än vad de är eftersom de inte har en polisstation här, säger Löwengrip till Nöjesbladet.

Sorgligt nog så är inte det här den första gången som något liknande händer Isabella Löwengrip. I en intervju i Schulman Show så berättade hon om kidnappningshoten hon blivit utsatt för. Det kan du läsa mer om här.

Har du varit med om en hotfull situation?