Isabella Löwengrip, Isabella Löwengrip.
Isabella Löwengrip har valt att släppa bilder på en misstänkta stalker på sin blogg. - Foto: Fredrik Sandberg TT / Erik Mårtensson TT

Isabella Löwengrip släpper bilder på misstänkt stalker: "Börja bli ohållbart"

Isabella "Blondinbella" Löwengrip uppger på hennes blogg att hon i flera veckors tid att hon har blivit förföljd av man. Nu har hon tröttnat och väljer att gå ut med bilder på den påstådda förföljaren för att få honom att sluta.


Isabella "Blondinbella" Löwengrip uppger att hon och hennes familj under flera veckors tid har blivit störda av en man som inte låter dem vara i fred. Nu har Löwengrip fått nog och valt att gå ut med bilder på mannen som fått henne att känna sig osäker.

"I flera veckor har jag och barnen blivit störda av en man som inte vill låta oss vara i fred. Jag hade hoppats på att han skulle tröttna men han har fortsatt i helgen. I fredags när jag äntligen tagit helg, fick jag syn på honom när jag kom hem med bilen vid fem. Bilen full med fredagsmys och två barn. Då hade han stått utanför och väntat på att jag skulle komma", skriver Löwengrip på sin blogg.

Löwengrip förklarar vidare att hon kört ikapp mannen och konfronterat honom i hopp om att det skulle få honom att sluta störa familjen. 

Men mannen kom tillbaka och därför valde Isabella Löwengrip söka hjälp på sin blogg.

– Det tar aldrig slut. Polisen kan inte göra någonting och mitt vaktbolag gör vad de kan, men han dyker upp hemma hos mig när de inte är här. Det börjar bli ohållbart för mina barn, säger Isabella Löwengrip till Nöjesbladet.

Rådfrågat jurist

I hopp om att mannen ska sluta besöka Löwengrip och hennes familj så har hon, efter att ha rådfrågat sin jurist, valt att gå ut med bilder på sin blogg, något som kanske inte är helt konventionellt i sådana här situationer. 

– Jag har rådfrågat min jurist. Det är svårt att säga vad man får göra. Det här är bilder som har tagits utanför min dörr där det står tydligt att det finns en kamera och att det filmas. Han har stått där upprepade gånger, säger hon till Nöjesbladet.

Har polisanmält händelsen

Isabella Löwengrip har polisanmält händelsen och skickat in bilderna till dem. Nu hoppas hon på att det hela ska få ett slut så att hon och familjen kan lägga det här bakom sig.

– Polisen gör vad de kan. Det vi har sagt är att de har bilder på honom och när han dyker upp så ska jag ringa. Men mitt vaktbolag är snabbare ut än vad de är eftersom de inte har en polisstation här, säger Löwengrip till Nöjesbladet.

Sorgligt nog så är inte det här den första gången som något liknande händer Isabella Löwengrip. I en intervju i Schulman Show så berättade hon om kidnappningshoten hon blivit utsatt för. Det kan du läsa mer om här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om en hotfull situation?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Ny jazzfestival till klassisk mark i Stockholm

Platsen är klassisk mark för musikgenren i huvudstaden. I sommar intar en ny jazzfestival Skeppsholmen i Stockholm.

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Sara Stridsberg ger ut en ny roman i höst. "Farväl till Panic Beach" är en berättelse som följer flera generationer från 1917 och framåt i Kungstornet i Stockholm. Om somrarna reser familjen till evighetsstranden Panic Beach tillsammans, och lever omväxlande i "bländande ljus och avgrundsdjupt mörker".

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Irma Lehtosalo har blivit en folkkär person runt om i vårt avlånga land. Hon är tacksam för all hjälp hon fått av Marko, så pass att hon blir rörd till tårar.

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

1 timme sedan
Efter ett 20-tal avhopp från kringarrangemangen runt Eurovision har Malmö stad behövt tänka om. Den enda musikscenen utan säkerhetskontroll vid ingången slopas, rapporterar Sydsvenskan.