Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip berättar om kidnappningshoten

Nöje | 09/03/2018 19:01

I det senaste avsnittet av Schulman Show så berättar Isabella "Blondinbella" Löwengrip om sin historia, sina tankar om livet och kändisskapets mörka sida.

I det senaste avsnittet av podcasten Schulman Show så gästas värden Alex Schulman av bloggerskan och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip

I podcasten berättar hon om sitt liv och sin karriär och nämner även en lite mindre trevlig detalj. När Schulman ställer frågan om vad som är mest åtråvärt för någon att stjäla från hennes hem så berättar hon:

– I hemmet är det inget speciellt. Det som har varit är ju att kidnappningshot har kommit.

Hon fortsätter:

– Det är mitt vaktbolag som har informerat och det har inte alltid rört mig utan det kan ha rört mina barn. Det blir tufft för när rådet från dom blir att sluta visa det, eller sluta göra grejer och då blir det svårt när det ens leverbröd.

Senaste hotet kom tidigare i år

– I början av året så kom mitt vaktbolag hem till mig och vi fick sätta oss ned och gå igenom alla säkerhetsrutiner och sen så fick jag ha med mig dom i en veckas tid, säger Löwengrip och fortsätter:

– Jag hade med mig dom en veckas tid under allt jag gjorde, han var utanför hemmet och när jag for iväg på jobbet, restauranger så var han också med men inte civilt klädd.

Ärendet blev inte polisiärt och Löwengrip berättar att hon skötte det hela privat då hon har jobbat så nära med och litar på hennes vaktbolag så bra.

Isabella Löwengrip
Hon berättar om sitt liv i podcasten. Bild: TT

I samtalet så frågar Schulman hur hennes tankar går om att behöva leva med en livvakt vid sin sida till vardags.

– Jag kan mest tycka att det är lite konstigt, det finns ju folk som lever mer extremt än vad jag gör. Jag tror att det handlar om att det syns så mycket, allt det man gör, säger Löwengrip och fortsätter:

– Jag har lärt mig att det helt enkelt är så här, jag stämmer av med honom under veckorna vart jag ska resa någonstans och har med mig en larmdosa.

Mer: Isabella Löwengrip på kärleksresa med pojkvännen Hampus Jarlbo

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit med om en hotfull situation?