Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så firar Oscar Enestad flickvännen Cecilia Dahlbom, 50

Nöje | 08/10/2018 19:44

Idag fyller Oscar Enestads flickvän Cecilia Dahlbom 50 år – och nu avslöjas det hur den 21-åriga FO&O-stjärnan kommer att fira sin flickvän.

I februari år 2017 avslöjades det att FO&O-stjärnan Oscar Enestad, 21, var tillsammans med Cecilia Dahlbom, 50. 

Paret hade då varit ihop i två år – men på grund av den stora åldersskillnaden så smusslade paret med sin kärlek i början.

År 2016 var paret på en romantisk semester ihop i Thailand, och förra året firade de Cecilias 49-års dag i Maldiverna. 

Enligt Stoppa Pressarna bodde då paret på det otroligt exklusiva resorthotellet Kihaa Maldives där en privat villa med havsutsikt kostade 84 000 kronor för en vecka.

FO&O
FO&O med Oscar Enestad i mitten. Bildkälla: Stella Pictures.

När FO&O tävlade i Melodifestivalen år 2017 så fanns även Cecilia vid sin pojkväns plats, och firade med honom på efterfesten. Men dessvärre så uppstod det ett hetsigt bråk – mer om det kan du läsa här.

I januari tidigare i år så visade det annars så privata paret öppet sin kärlek. På den kändistäta Elle-galan som ägde rum på Grand Hotel i Stockholm så poserade Cecilia och Oscar glatt bredvid varandra på röda mattan.

– Vi har varit tillsammans i snart tre år och bott ihop i ett och ett halvt. Det är inget konstigt alls, vi trivs ihop, sa Cecilia till Hänt på Elle-galan.

Idag, måndag den 8 oktober, så fyller Cecilia 50 år. Och en sådan milstolpe ska självklart firas ordentligt!

Cecilia Dahlbom och Oscar Enestad
Cecilia Dahlbom och Oscar Enestad på Elle-galan tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu avslöjar tidningen Stoppa Pressarna att Oscar nämligen har något riktigt storslaget i kikaren inför sin älsklings födelsedag.

– Oscar är en riktigt romantisk kille som älskar att överösa Cecilia med presenter och ömhetsbetygelser. Han kommer absolut att se till att hennes dag blir något alldeles extra och minnesvärd, säger en källa till Stoppa Pressarna.

Oscar har tydligen ett riktigt sinne för detaljer och romantik – när paret firade sin 2-års dag så vankades det lyxig Champagne. Och Cecilias födelsedag kommer verkligen inte gå obemärkt förbi.

Cecilia Dahlbom
Cecilia Dahlbom på Melodifestivalens efterfest år 2017. Bildkälla: Stella Pictures

– Han älskar Cecilia över allt annat på jorden och vill göra hennes dag till den mest underbara hon någonsin upplevt. Han har inte lämnat något åt slumpen för att göra henne till den lyckligaste kvinnan i världen, säger källan vidare till Stoppa Pressarna.

Hurra för Cecilia! 

En annan FO&O-stjärna som har hittat kärleken är Felix Sandman. Här kan du läsa mer om hans nya flickvän Andrea Kallström, 20. 

Vill du läsa om fler kändispar med stor åldersskillnad? Här kan du se Hollywoodparen där det skiljer mer än något år i ålder...