Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso: "Det handlar mina och Phillipes bråk om"

Nöje | 11/10/2018 08:36

Det är i kvällens av avsnitt av Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso till vännernas förvåning berättar allt om hennes och Phillipe Cohens bråk. "Vi slänger väl i dörrar ibland".

Det var under veckan som Bianca Ingrosso berättade att hon och pojkvännen Phillipe Cohen valt att flytta isär. Det är i podden "Alice och Bianca, säger du A så måste du säga B", som hon säger att det varit lite svårare att flytta ihop än vad hon trott innan. 

– Jag tror att vi flyttade ihop lite väl snabbt efter våra fyra år av distans när Phillipe bodde i London. 

I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld har Bianca picknick med några av sina vänner, bland andra Alice Stenlöf som hon även har podden med. Hon berättar då att hon och Philippe bott tillsammans i en vecka, men att storbråken redan är igång. 

Bianca Ingrosso
Bianca och Phillipe träffades första gången på ett uteställe i Marbella när Bianca var 16 år och Phillipe 17 år. Bildkälla: Dplay
Bianca Ingrosso har picknick med sina vänner
Biancas vänner håller inte med henne i att hon och Phillipe inte har vilda bråk. "Att smälla i dörrar är väl vilda bråk". Bildkälla: Dplay

Men Bianca räknar inte deras bråk som stora bråk, vilket hennes vänner inte riktigt håller med om.

– Nu har vi bott ihop en vecka, och vi bråkar varje dag. Men det är inga stora bråk. Utan mer att vi smäller i dörrar och så. 

– Men det är väl stora bråk? påpekar hennes vänner förvånat. 

Se hela klippet i spelaren ovan. 

Hur de träffades

Bianca och Phillipe träffades första gången på ett uteställe i Marbella när Bianca var 16 år och Phillipe 17 år. Men ingenting hände mellan dem då. Istället hade Phillipe hånglat med två av Biancas kompisar – vilket hon skämtsamt berättat om i Wahlgrens värld.

– Jag låg bredvid dem medan de höll på, sa hon då.

Men efter cirka två år sågs de på nytt i Stockholm och då sa det klick. De träffades då ute på krogen och började via gemensamma vänner att prata med varandra. Det hela slutade med att paret gick hem tillsammans, och efter det så fortsatte de att umgås. och på den vägen är det. 

Paret har gjort slut ett par gånger varav en gång tittarna fick bevittna i Wahlgrens värld. 

Bråkar du ofta med din partner?