Bianca och Phillipe har inte gjort slut
Bianca Ingrosso och Phillipe bråkade så pass mycket att de tillslut flyttade isär. - Foto: Philippe Cohen Instagram/Dplay.

Bianca Ingrosso: "Det handlar mina och Phillipes bråk om"

Det är i kvällens av avsnitt av Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso till vännernas förvåning berättar allt om hennes och Phillipe Cohens bråk. "Vi slänger väl i dörrar ibland".


Det var under veckan som Bianca Ingrosso berättade att hon och pojkvännen Phillipe Cohen valt att flytta isär. Det är i podden "Alice och Bianca, säger du A så måste du säga B", som hon säger att det varit lite svårare att flytta ihop än vad hon trott innan. 

– Jag tror att vi flyttade ihop lite väl snabbt efter våra fyra år av distans när Phillipe bodde i London. 

I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld har Bianca picknick med några av sina vänner, bland andra Alice Stenlöf som hon även har podden med. Hon berättar då att hon och Philippe bott tillsammans i en vecka, men att storbråken redan är igång. 

Bianca och Phillipe träffades första gången på ett uteställe i Marbella när Bianca var 16 år och Phillipe 17 år. Bildkälla: Dplay
Biancas vänner håller inte med henne i att hon och Phillipe inte har vilda bråk. "Att smälla i dörrar är väl vilda bråk". Bildkälla: Dplay

Men Bianca räknar inte deras bråk som stora bråk, vilket hennes vänner inte riktigt håller med om.

– Nu har vi bott ihop en vecka, och vi bråkar varje dag. Men det är inga stora bråk. Utan mer att vi smäller i dörrar och så. 

– Men det är väl stora bråk? påpekar hennes vänner förvånat. 

Se hela klippet i spelaren ovan. 

Hur de träffades

Bianca och Phillipe träffades första gången på ett uteställe i Marbella när Bianca var 16 år och Phillipe 17 år. Men ingenting hände mellan dem då. Istället hade Phillipe hånglat med två av Biancas kompisar – vilket hon skämtsamt berättat om i Wahlgrens värld.

– Jag låg bredvid dem medan de höll på, sa hon då.

Men efter cirka två år sågs de på nytt i Stockholm och då sa det klick. De träffades då ute på krogen och började via gemensamma vänner att prata med varandra. Det hela slutade med att paret gick hem tillsammans, och efter det så fortsatte de att umgås. och på den vägen är det. 

Paret har gjort slut ett par gånger varav en gång tittarna fick bevittna i Wahlgrens värld. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Bråkar du ofta med din partner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...