Ariana Grande och Pete Davidson har gjort slut

- 15/10/2018, 13:35

Ariana Grande och Pete Davidson har gjort slut och brutit sin förlovning. Paret hann bara vara förlovade i fem månader innan de bestämde sig för att gå skilda vägar.

Artisten Ariana Grande, 25, och komikern och "Saturday Night Live"-profilen Pete Davidson, 24, har brutit sin förlovning efter bara fem månader. 

Pete och Ariana började dejta varandra i maj 2018, kort efter att Ariana hade gjort slut med sin tidigare pojkvän Mac Miller.

Förhållandet mellan Ariana och Pete var verkligen en virvelvind – efter bara några veckor skaffade paret matchande tatueringar och den 30 maj gick de ut på Instagram och offentliggjorde sitt förhållande.

Ariana Grande och Pete Davidson
Ariana Grande och Pete Davidson har nu brutit sin förlovning. Bildkälla: Stella Pictures.

I juni, bara efter en månads dejtande, så meddelade paret att de var förlovade. Pete hade gått ner på knä och friat till Ariana med en ring prydd av päronformad diamant på tre karat. Prislappen? Cirka en miljon kronor.

I somras flyttade Ariana och Pete dessutom in i en lyxlägenhet i New York för 143 miljoner kronor.

Nu avslöjar Tmz att Ariana och Pete har gjort slut och brutit sin förlovning. Anledningen är att det helt enkelt inte var rätt timing för paret, skriver Daily Mail.

Enligt Tmz så älskar de fortfarande varandra, men den romantiska biten funkar helt enkelt inte längre. 

Ariana och Pete paparazzifotograferades för bara två veckor sedan, och då kunde den uppmärksamma se att Pete hade täckt över den tatuering han hade gjort till Ariana. 

På halsen hade Pete tatuerat ett par kaninöron i Arianas ära – men de tatuerade han alltså över med ett svart hjärta. 

Ariana Grande och Pete Davidson
Ariana Grande och Pete Davidson flyttade ihop i en enorm lyxvåning på Manhattan i New York. Bildkälla: Stella Pictures.

Det började knaka i förhållandet började efter att Arianas ex-pojkvän Mac Miller hittades död i sin lägenhet i Los Angeles i september.

– Efter Macs död så insåg Ariana ett par saker. Hon kunde inte investera fullt ut i relationen med Pete, och hon hade förlovat sig för fort, säger en källa till Tmz.

Enligt källor till Tmz så har inte Ariana och Pete helt uteslutit möjligheten att bli ihop igen, skriver Tmz.

Ariana Grandes förlovningsring.
Ariana Grandes förlovningsring, en päronformad diamant. Bildkälla: Stella Pictures.