Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bordellägaren Denis Hof hittad död – av Ron Jeremy

Nöje | 17/10/2018 13:17

Bordellägaren Dennis Hof hittades död – av sin bästa vän, porrstjärnan Ron Jeremy. Nu berättar Ron Jeremy om Dennis sista natt i livet.

Bordellägaren Dennis Hof är mest känd för att driva den ökända bordellen Bunny Ranch. Det var även på den bordellen som Khloé Kardashians ex-make Lamar Odom tog en överdos år 2015.

Under tisdagen hittades Dennis död på bordellen. Det var hans bästa vän, porrstjärnan Ron Jeremy, 65, som hittade Dennis livlösa kropp. Dennis dog i samma rum där Lamar tog sin överdos.

Några timmar innan Dennis dog så hade han firat sin födelsedag – Dennis fyller år den 14 oktober, men festen hölls två dagar senare. På festen var även Dennis flickvän, bordellmamman Heidi Fleiss. 

Ron Jeremy, Dennis Hof och Heidi Fleiss.
Ron Jeremy, Dennis Hof och Heidi Fleiss. Bildkälla: Stella Pictures

Hade sex i timmar – sedan dog han

Efter festligheterna hade Dennis haft sex med den prostituerade kvinnan Dasha Dare, och när hon lämnade Dennis så verkade han må bra.

– Vid midnatt gick Dennis och Dasha in i sviten. Hon var där i ungefär två timmar med Dennis innan hon gick och träffade mig och några andra kvinnor i baren. Dasha sa att de hade haft sex och att inget verkade vara fel med honom, berättar Ron Jeremy för Daily Mail.

Dasha Dare
Dasha Dare var helt förstörd när hon nåddes av nyheten att Dennis hade dött. Bildkälla: Twitter/dashadare23

På morgonen förväntade sig Ron att träffa på sin goda vän.

– Dennis är morgonpigg, så jag antog att han hade försovit sig på grund av festen. Jag gick till hans rum och han låg i sängen. Jag skakade om honom vid axlarna men han rörde sig inte. Jag antog att han sov djupt, berättar Ron.

Drog av hans täcke

Ron brukade annars reta Dennis och dra av honom täcket när han sov – men den här gången så reagerade inte Dennis.

– Han var naken och rörde sig inte. Jag gick tillbaka till baren och bad tjejerna att hjälpa mig att  väcka honom, berättar Ron för Daily Mail.

Några av tjejerna kunde hjärt och lung-räddning – men det var försent. Ron upptäckte då att Dennis hud var kall och att hans kropp hade börjat bli stel.

Dennis Hof död
I det här rummet hittades Dennis Hof död. Bildkälla: AP Photo/Chris Carlson/TT Bild

Enligt Daily Mail är det troligt att Dennis dog i sömnen.

– Dennis var på strålande humör och sa att det var den bästa natten i hans liv, berättar Jeremy.

Dennis Hof blev 72 år gammal.