Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Logan Paul och flickvännen Chloe Bennet har gjort slut

- 18/10/2018, 10:02

Youtubern Logan Paul och hans flickvän Chloe Bennet har gjort slut efter alla de skandaler som har kretsat kring Logan den senaste tiden.

Logan Paul, 23, är en av världens mest kända Youtubers och driver en kanal med över 18 miljoner prenumeranter. Men trots den lyckade karriären så går inte kärlekslivet så himla bra för Logan. 

Nu avslöjas det nämligen att Logan och hans flickvän Chloe Bennet, 26, har gjort slut, skriver E Online.

Logan och Chloe har varit ett par i lite mer än tre månader, och ryktena om deras relation började spridas när de syntes på en romantisk semester i Hawaii tillsammans. 

Det var en månad efter att Chloe hade gjort slut med sin tidigare pojkvän, "Walking Dead"-stjärnan Austin Nichols.

Chloe Bennet och Logan Paul.
Chloe Bennet och Logan Paul. Bildkälla: Stella Pictures

Filmade död kropp och elchockade djur

Även Chloe är skådespelerska, och är kanske mest känd för sin roll i "Agents of S.H.I.E.L.D". Många undrade hur Chloe tänkte när hon blev ihop med Logan, som tidigare hade mött skarp kritik efter att han hade filmat en död kropp i den så kallade självmordsskogen Aokigahara i Japan.

Den svenska sångerskan Zara Larsson kritiserade även Logan Pauls omtalade "hångelvideo", och när Logan i en vlogg elchockade djur så möttes han även då av kritik. 

Logan Paul
Logan Paul är nu singel. Bildkälla: Stella Pictures

Senare svarade Chloe på sina fans frågor om varför hon dejtade Logan. 

– Han är snäll, kreativ, rolig, nyfiken på livet, galen som fan på alla de bra sätten, en stor tönt och en av mina bästa vänner. Det kanske inte är logiskt för alla, men det behöver det inte vara. Han har ändrat mitt liv till det bättre, och jag har gjort det samma för honom, skrev Chloe på Twitter. 

Under sin korta romans hann de även köpa grisen Pearl Bing Bing tillsammans. Den har nu Logan ensam vårdnad om. 

Här kan du läsa mer om Logan Pauls skandaler:

Youtubern Logan Paul filmade död kropp – nu har han fått sparken

Zara Larsson till attack mot Logan Pauls hångelvideo

Logan Paul elchockar döda djur på Youtube – möts av hat

Gillar du Logan Paul?