Bianca Ingrosso livepodd
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf skulle livepodda – men det gick inte som de hade tänkt... - Foto: Kanal 5, Bilden är ett montage.

Bianca Ingrossos pinsamma livepodd – fansen flydde

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf livepoddade – men det gick inte riktigt som de tänkt sig. Publiken var nämligen väldigt ung – och Biancas skämt föll platt.


Det är i kvällens "Wahlgrens värld" som tittarna får se när Bianca Ingrosso, 23, och Alice Stenlöf, 22, ska livepodda. 

De bästa vännerna Alice och Bianca driver podcasten "Har du sagt A får du säga B", och podden har snabbt blivit en av Sveriges mest populära.

– Jag vaknade upp och kände "vilken succé det kommer bli, jag känner det i min själ!", säger Bianca inför livepodden i "Wahlgrens värld".

Men när Alice och Bianca ska livepodda på Iconfest så blir det inte riktigt som de har tänkt sig. 

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso under livepodden. Bildkälla: Stella Pictures

Duon är kända för att prata om sex, alkohol och fester, men även om relationer och annat. När de väl kommer till salen där de ska spela in så får de något av en chock.

Alla i publiken är nämligen betydligt mycket yngre än vad Alice och Bianca trodde. Så när tjejerna ska sätta igång – och försöker hålla sig till sitt manus – så blir det riktigt konstig stämning. 

"Det var så stelt, det var det sjukaste!"

Flera i publiken skruvar på sig, och hur mycket Bianca än försöker så lyckas hon inte locka fram ett enda skratt. Inte ens ett litet leende...

– Det var så stelt! Det var det sjukaste, det var som att någon hade lagt i sömnpiller i dom. Medelåldern var cirka sju år, och deras gamla morsor som var typ 40, säger Bianca.

– Det var så fel, det var så fel, fortsätter Bianca.

Bianca Ingrosso berättar om katastrofen i "Wahlgrens värld". Bildkälla: Stella Pictures.

Under livepodden försöker Alice lätta upp stämningen genom att fråga Bianca om hon har "fått ligga i veckan" – och därefter blir det bara ännu värre.

Bianca bestämmer sig för att försöka liva upp stämningen genom att berätta sin mest pinsamma hemlighet. Men inte ens det funkade särskilt bra. 

Hur det blev ser du i klippet ovan.

"Wahlgrens värld" sänds klockan 21.00 på Kanal 5.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Lyssnar du på Alice och Biancas podd?
Tack för din röst!