Christer Sjögren pekar fuck you i "Så mycket bättre"

- 20/10/2018, 21:39 -
Christer Sjögren pekar fuck you i Så mycket bättre

Christer Sjögren tolkar Eric Gadds "My personality" och pekar fuck you i Så mycket bättre.

TV4

Dansbandskungen Christer Sjögren chockade ALLA när han tolkade Eric Gadds "My personality" i "Så mycket bättre" – och sedan gick bananas med en dansshow och fuck you-finger.

Sist ut i säsongspremiären av "Så mycket bättre" är dansbandskungen Christer Sjögren, 68. Alla vet nog att Christer är mest känd som sångare i dansbandet Vikingarna, och att han är en hejare på att imitera Elvis Presley. Något han visar prov på i det första avsnittet av TV4:s tittarsuccé "Så mycket bättre".

– Det är en strålande låt alltså, bara för att vi ska duga som vi är. Man ska räcka till för allting. Vem är jag, hur ska jag göra? Duger jag, eller duger jag inte?, säger Christer om den låt av Eric Gadd som han har valt att tolka.

Innan honom har bland annat Stor rappat, Linnea Henriksson gjort rivig pop och Charlotte Perrelli hänfört publiken med en svensk tolkning på en av Gadds största hits.

Så hur ska det gå för Christer?

Jo, alldeles fantastiskt visar det sig.

Christer Sjögren
Christer Sjögren börjar lugnt i "Så mycket bättre". Bildkälla: TV4

Christer Sjögren ska tolka ”My personality” från 1997. Gadd berättar att han var trött på att få olika synpunkter hela tiden från bland annat skivbolag och managers som ville diktera hur han skulle se ut, sjunga eller vara.

– Så den står liksom för den vändpunkten för mig, för vem jag vill vara, säger Gadd.

Christer Sjögren berättar att de fel och brister han har, de har han.

– Men de tillgångar jag har, dom har jag också. Man kan klappa sig själv på axeln och liksom ”jag är tillräckligt bra”, My personality – take it or leave it, säger Christer.

Och Christer följer onekligen sitt motto. Hans Elvis-inspirerade tolkning får både Charlotte Perrelli och Gadd att bli utom sig av glädje.

Christer är verkligen på gång – mitt i låten pekar han nämligen fuck you, och sedan lägger han sig på rygg på scenen – till de andra artisternas förtjusning.


Linnea Isaksson kan inte sitta still längre utan reser sig upp och vrålar "Christer", och ja, det är verkligen eufori när Christer avslutar säsongens första avsnitt av ”Så mycket bättre”.

Eric är nästan chockad efter Christers livliga version.

– Wow, nu var det nästan som något personbyte som ägde rum, säger Eric.

– Han gjorde fuck you, så jävla gött, jag älskar det!, skrattar Linnea.

– Jag bara gjorde det!, skrattar Christer.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli kan inte sluta skratta. Bildkälla: TV4

Även Stor är imponerad – och något orolig över vad Christers äldre publik ska tycka...

– Vad ska tanterna säga?, skrattar Stor.

Här kan du se Christer Sjögrens tolkning av Eric Gadds "My personality". Christers version finns nu även på Spotify.

Älskar du också Christer?