Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundells uppdatering: "Jonna har flyttats till Norrköping"

Nöje | 26/10/2018 21:14

Joakim Lundell fortsätter att uppdatera på Instagram om hur det ligger till för Jonna. Under kvällen berättade han att hon flyttats till Kvinnohälsan i Norrköping, men platsbrist råder och hon kommer inte att bli igångsatt under fredagskvällen.

Joakim och Jonna Lundell går i väntans tider. Men det är inte lätt för Jonna som både har gått över tiden och drabbats av förlossningspsykos.

Föder i Norrköping 

Under kvällen uppdaterade Joakim på sin Instagram att Jonna nu skrivits ut från psykakuten i Stockholm och flyttats till Kvinnohälsan i Norrköping, eftersom det var platsbrist på alla BB i Stockholm.

"Jonna flyttas nu och blir inlagd i Norrköping, då det inte finns platser alls i Stockholm under helgen i veckan!", skriver han på sin Instagram-story. 

Paret hoppades på en snabb igångsättning. Men det som Joakim och Jonna hoppats på kommer inte att bli av under fredagskvällen. För även i Norrköping råder platsbrist på BB.  

"Ingen igångsättning idag på grund av platsbrist även här tyvärr", skriver Jocke i sin story. 

Det blir ingen igångsättning under fredagskvällen meddelar Joakim på Instagram.
Det blir ingen igångsättning under fredagskvällen skriver Joakim på Instagram. Bildkälla: Joakimlundell/Instagram

"Håller ihop"

Och inte heller kan de åka till närliggande städer till Stockholm, för även där råder platsbrist på BB. 

Det är verkligen jobbiga dagar för paret, men att kärleken är stark mellan dem råder ingen tvekan om. 

"Även Västerås och Gävle är fulla på grund av platsbrist. MEN vi håller ihop och är starka även om det känns förjävligt hur svensk vård påverkas av idiotisk politik! Vi fixar detta tillsammans", skriver Jocke på sin Instagram-story. 

Hyllar personalen sjukhusen i landet 

Trots allt som nu går emot Joakim och Jonna just nu vill Joakim ändå hylla personalen runt om på sjukhusen i Sverige. Men han dissar det faktum att vården är en lågprioriterad fråga hos landets politiker. På Instagram delade han under kvällen en bild på Jonna i ett baksäte på en bild.

Bland annat skriver han:

"Det är hemskt att se hur Svensk vård ser ut idag, och hur politiken kring vården har sett ut! Jag vill i detta ändå ge en stor ros till personalen på landets sjukhus som går på knäna och jobbar övertid i brist på resurser och personal."

Stöttas på sociala medier 

Flera som följer Joakim och Jonna på sociala medier stöttar och ger kärlek och styrka till paret. 

"Det kommer bli bra Jonna! Det måste vara fruktansvärt jobbigt för dig men du kommer att ta dig ur detta och vara den perfekta mamman till din dotter. Var bara snäll mot dig själv nu och låt dina nära och kära stötta dig. Det blir bra, jag lovar", skriver en följare.

"All kraft, pepp, styrka till er alla 3 som kämpar just nu", skriver en annan. 


Har du varit i Norrköping?