Charlotte Perrelli om bilderna som avslöjade ex-makens otrohet

- 30/10/2018, 11:15

Ex-makens otrohet bevisades med bilder och filmer mitt under Eurovision. Nu berättar Charlotte Perrelli hur hon fick sin hämnd.

Charlotte Perrelli, före detta Nilsson och Nicola, då Ingrosso, (bror till Emilio IngrossoPernilla Wahlgrens ex-man) träffades för 22 år sedan. 

Sju år senare gifte de sig men på grund av familjeproblem med delar av Nicolas släkt så valde de att ta Nicolas mammas flicknamn, Perrelli, som efternamn. 

2004 föddes deras första son, Angelo, och bara ett år senare fick de sin andra son Alessio. 2008, när deras yngsta var tre år, så separerade paret efter att Nicolas otrohetsaffär avslöjades, enligt Expressen.

I självbiografin "Flickan från Småland" har Charlotte Perrelli talat ut om den tuffa skilsmässan och hur hon kom på ex-maken med otrohetsaffären.

– Jag utelämnar ingenting, det hade varit konstigt att göra. Samtidigt är det här mina ord och min berättelse. Det är jag också väldigt tydlig med, säger Charlotte Perrelli till Expressen.

I biografin har Charlotte Perrelli berättat om hur hon kommit över flera videoklipp som visade att Nicola Perrelli varit otrogen medan hon var bortrest. 

”Jag hade misstänkt det länge, men jag ville inte hänga ut en människa som var far till mina barn om jag inte hade bevis för det. Jag ville veta” skriver Perrelli i boken, rapporterar Aftonbladet

Charlotte Perrelli framför sin låt

Charlotte Perrelli under Eurovision. Bildkälla: Stella Pictures.


Otroheten, som hon hade misstänkt Nicola för, bekräftades bara tre dagar innan hon skulle delta i finalen av Eurovision Song Contest i maj 2008.

–  Under en period var jag helt galen av ilska. Jag har aldrig varit så arg tidigare i mitt liv. Jag bytte lås på huset, berättar Charlotte för tidningen Yourlife, rapporterar Expressen

Är du orolig för att din partner är otrogen? Nyheter24 har listat 8 appar som avslöjar otrohet

Har du någon gång blivit bedragen?