Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magdalena Graaf om första mötet med Paow: "Kom in när de var nakna"

- 30/10/2018, 09:17 -

Det är i programmet "Lance VS Livet" som Magdalena Graaf berättar om hennes och Paows första möte som skedde i familjens hus. "Jag möttes av ett par jättebröst och tatueringar".

Det var under måndagen som det nya programmet "Lance VS Livet" hade premiär på Viafree. I programmet får tittarna följa Lancelot Hedman Graaf i sin vardag där han tränar för att bli världsmästare i Thaiboxning, träffar tjejer, festar och bor hemma hos mamma Magdalena Graaf.

Och att bo hemma när man är 18, kan ju ofta betyda att en förälder får bevittna utgångar, efterfester och hemsläp. Vilket var exakt vad som hände Magdalena. 

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf berättar om första mötet med Paow. Bildkälla: Viafree
Lancelot Hedman
Lance var tillsammans med Paulina under cirka ett halvårs tid. Idag är de inte längre tillsammans. Bildkälla: Viafree

I avsnittet berättar hon nämligen hur det var när Lancelot kom hem med ex-flickvännen Paulina "Paow" Danielsson första gången. Och ja, lite pinigt kan man väl absolut säga att det var. 

– Vi ska ha visning av huset så jag bad Lance komma hem i tid från krogen, ensam. Men riktigt så blev det ju inte. Jag vaknar sent på natten av en duns, så jag kliver upp med brösten flygandes i vädret och går ned till Lance rum där jag öppnar. Och där möts jag av ett par stora bröst, tatueringar och nakna kroppar. Sen ser jag – det är ju Paow?

Paow har varit med i Ex on the beach
Dokusåpadrottningen Paow har varit med i Ex On The Beach och Paradise Hotel. Bildkälla: Dplay

– Ja det är Paow Maggan men jag lovar att jag inte ska squirta i er säng, säger Paow till mig, berättar Magdalena och fortsätter. 

– Jag googlar sedan upp det ordet, vilket jag önskar att jag inte hade gjort. 

Se det roliga klippet ovan. 

Lance VS Livet ser du på Viafree.