Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är allt du behöver veta om den kommande serien The Long Night

Nöje | 01/11/2018 09:46

Gillar du Game of Thornes? Då ser du säkert fram emot seriens spinoff, The Long Night. Här är allt du behöver veta om den.

Game of Thrones är en av vår tids mest hyllade serier, men vi börjar närma oss slutet, innebär det att vi inte kommer att få se mer av Westeros? Nej, snart kommer nämligen en spinoff på den omåttligt populära serien. 

Och nyligen gick författaren, George RR Martin, bakom Game of Thrones-böckerna ut på Twitter och avslöjade namnet på den nya serien. Namnet? The Long Night.

Tweet från George RR Martin.
George RR Martin avslöjar Naomi Watts som en av skådespelarna. Bildkälla: Twitter

Naomi Watts

Under gårdagen kom inte bara uppgifter om namnet på serien utan även att Naomi Watts, 50, ska ha fått en av huvudrollerna i serien. Så vem är hon och vad för roll kommer hon att ha?

Naomi Watts är en brittisk skådespelerska som senast spelade huvudrollen i Netflix-serien Gypsy. När hon nu får rollen i The Long Night, så ska hon spela en karismatisk adelsdam med en mörk hemlighet. Namnet på karaktären är fortfarande in avslöjat. 

Enligt George RR Martins blogg så kan vi räkna med fler namn inom en snar framtid i och med att Jane Goldman, som skrivit pilotavsnittet, just nu är i London för att få fram

Naomi Watts
Naomi Watts kommer spela en av huvudrollerna i den nya serien The Long Night. Bildkälla: Stella Pitcures

The Long Night

Vad kommer serien att handla om? Det är fortfarande inte helt bekräftat men vad vi vet just nu är att det är en prequel till Game of Thrones och kommer att utspela sig närmare 1 000 år innan händelserna i Game of Thrones. 

– Det är en väldigt annorlunda miljö, en helt annan tid i Westeros. Det kommer att kännas annorlunda men fortfarande som Game of Thrones, säger HBO:s programdirektör Casey Bloys, enligt Aftonbladet.

Premiär för The Long Night

Så när kan vi räkna med att få se den efterlängtade serien? Enligt Casey Bloys så får vi vänta till åtminstone ett år efter att sista säsongen av Game of Thornes haft premiär. Det innebär att vi tidigast får se The Long Night år 2020.

Nyheter24 har tidigare skrivit om sex serier som du kommer älska om du är besatt av Game of Thrones. Intresserad att veta vilka dessa är? Då hittar du artikeln här

Längtar du efter första avsnittet?