Lördag 27 Nov
Stockholm

Äntligen bröllopslycka för Dominika Peczynski och Anders Borg

Dominika Peczynski och Anders Borg. Röda naglar
Dominika och Anders har sagt ja!. Foto: Faksimil Instagram / Stella pictures

Dominika Peczynski och Anders Borg har hållit ihop i fyra år. Nu är de äntligen gifta!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tiden går fort när man har roligt. Det är nämligen redan fyra år som Dominika Peczynski, 48, och Anders Borg, 50, hängt ihop. Och nu är de äntligen man och hustru, stort grattis!

Bridezilla

Dominika har tidigare beskrivit sig själv på sin Instagram på en "bridezilla". Att hon ska ha varit en hysterisk och kontrollerande surkärring, vilket har gjort att hon längtat otroligt mycket till denna dag. Så alla äntligen skulle slippa "Dominika Bridezilla Peczynski", som hon själv kallas sig på sitt Instagram-konto.

Bröllopet var under lördagen i centrala Stockholm och många kända ansikten var på plats.

Outfits

Klänningen som Dominika bar var specialdesignad och skapad av ingen mindre än designern Camilla Thulin. Men Camilla är inte bara Dominikas designer, utan de är även vänner, så Camilla var även gäst på bröllopet, skriver Aftonbladet.

En stort bukett med röda rosor var bröllopsbuketten och Anders Borg matchade med en röd ros i bröstfickan på sin svarta smoking.

Sagt ja

Nu, efter fyra år tillsammans, har de äntligen sagt ja till varandra. Vem namn det blir? Ja, Dominika blir nu Dominika Borg. Det klingar ju bra i öronen?

– Jag ska heta Borg i efternamn, jag tar bort Peczynski, det blir för många bokstäver annars, har hon tidigare berättat för Nöjesbladet.

Kändiseliten på plats

Att Dominika och Anders är välkända ansikten kan man inte sticka under stolen med. Och på gästlistan vimlade det av kändisnamn. Bland annat kunde man se Centerpartiets partiledare Annie Lööf, före detta statsminister Fredrik Reinfeldt med nya kärleken Roberta Alenius, Tilde Fröling, Carolina Gynning, Ulf Kristersson, Carl Bildt och många fler.

På plats var även de före detta Army of Lovers-kollegor Alexander Bard och Jean-Pierre Barda

Ska bli härligt

Tidigare har Domonika berättat om känslorna inför att gifta sig till Nöjesbladet.

– Det ska bli härligt att gifta sig efter fyra år, sa hon då.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Anders Borg ringde runt och bad om ursäkt. Det kan du läsa mer om här.

Är du gift?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela