Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kyss-chocken i Biggest Loser VIP: "Nu är det officiellt"

- 05/11/2018, 14:01 -

I kvällens avsnitt av Biggest Loser VIP hettar det till ordentligt mellan Alexandra Zazzi och Erik Hörstadius. "Nu är det officiellt" säger Erik till de andra deltagarna.

I programmet Biggest Loser VIP har vi under flera veckors tid fått följa flera välkända ansikten när de kämpat för att få ett mer hälsosamt liv. Deltagare har en efter en slagits ut i invägningarna. 

Senast var det Gunilla Persson som tvingades lämna programmet, och tyvärr blev hon utröstad när resten av deltagarna tvingades välja mellan henne och Kalle Moraeus

Men nu är det en ny vecka på slottet fylld av nya utmaningar. Och det var just efter en tävling som det hettade till mellan två deltagare. 

"Nu är det officiellt"

Erik Hörstadius fick dela ut en fördel till en av de andra deltagarna, och valde då att Alexandra Zazzi skulle få fördelen. 

Alexandra Zazzi
Alexandra får under kvällens program en kyss. Bildkälla: TV4

Hon blev väldigt tacksam och glad över att ha blivit vald av Erik, och gav honom en spontan kram och kyss på kinden. Men det slutade inte där. 

Erik höll kvar i Alexandra och de delade även en kyss rakt på munnen. 

– Oj! Här händer det grejer, säger programledaren Anna Brolin

– Nu är det officiellt, utropar Erik glatt. 

Se kyssen i klippet ovan. 

Biggest Loser VIP sänds måndagar 21:00 på TV4 och TV4 Play. 

Kolla även in alla nya bilder på Biggest Loser VIP deltagarna här. Läs också om vad det var som hände när Gunilla Persson akut tvingades uppsöka gynekolog under inspelningen.