Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Camilla Läckberg avslöjar kravet på Simon Sköld

- 15/11/2018, 09:16

Det är i kvällens säsongspremiär av "Tillsammans med Strömstedts" som Jenny och Niklas Strömstedt möter Camilla Läckberg och Simon Sköld. Camilla avslöjar då allt om det krav hon hade på Simon när de blev ihop.

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 44, och MMA-stjärnan Simon Sköld, 31, är det första paret som Jenny och Niklas Strömstedt bekantar sig med i säsongspremiären av TV4:s succé "Tillsammans med Strömstedts".

I den första säsongen såg vi bland annat Mikael Persbrandt och Sanna Lundell och Helena Bergström och Colin Nutley. 

I torsdagens program får vi alltså lära känna Camilla och Simon lite närmare och höra mer om deras liv och relation. 

Jenny och Niklas besöker först Camilla och Simons drömvåning på Södermalm i Stockholm, och sedan bär det av till Camillas landställe i Norrtälje. Där blir det ett allvarligt samtal om det här med att skaffa barn. 

Camilla Läckberg och Simon Sköld.
Simon Sköld och Camilla Läckberg. Bildkälla: Stella Pictures

År 2016 föddes Camillas och Simons dotter Polly – men var det alltid självklart att de skulle ha barn ihop? 

– Hur viktigt var det att få barn tillsammans med Camilla?, frågar Niklas i programmet. 

– Innan jag träffade Camilla ville inte jag ha barn. Jag hade ju sagt till mina föräldrar att av mig får ni inga barnbarn, det ska ni veta. Men sen träffade jag Camilla och vi var ju tvungna att ta den diskussionen väldigt tidigt, berättar Simon.

– Jag insåg ju att shit, det här håller ju på att bli jätteallvarligt, jättefort. Och det var ju hans ålder och det faktum att han inte hade några barn. Det var något jag var tvungen att förhålla mig till, berättar Camilla.

Avslöjar detaljerna i krav-sms:et

Hon berättar att hon sedan skickade ett otroligt långt sms till Simon.

– Jag försökte att inte låta som en tokig kaninkokerska som tar upp barnfrågan efter tre veckor, säger Camilla.

Camilla försökte linda in det hela så mycket som möjligt. Hon skrev bland annat att hon redan har tre barn och inte har behov av fler. Hon skrev att om Simon ville ha barn kunde hon tänka sig det – men då var det inte så mycket tid att spela på.

Jenny och Niklas Strömstedt
Camilla Läckberg och Simon Sköld gästar Jenny och Niklas Strömstedts program "Tillsammans med Strömstedts". Bildkälla: Stella Pictures.

Tredje alternativet skulle betyda att de inte kunde vara ihop, förklarar Camilla.

– Hade han svarat att han absolut vill ha barn – men först om 7-8 år, då hade inte jag velat fortsätta med relationen. För jag skulle inte kunna vara i en relation som har ett bäst före-datum. För jag hade inte kunnat ge honom barn om sju-åtta år.

Simons vackra kärleksförklaring 

Bara någon vecka efter att Camilla hade skickat det långa sms:et till Simon så körde de till Göteborg ihop.

De hade då bestämt sig att om allt kändes bra så skulle de börja försöka fram emot jul. I "Tillsammans med Strömstedts" berättar Camilla om hur Simon under bilfärden vände sig mot Camilla och sa: 

– Bara så du vet, att även om det inte skulle bli barn – om vi inte kan få barn, så betyder inte det att jag kommer lämna dig. Utan jag vill vara tillsammans med dig ändå. Då räcker det jättebra med dina barn, sa Simon till Camilla. 

"Tillsammans med Strömstedts" sänds på TV4 ikväll klockan 21.00.