Joakim och Jonna Lundell berättar om otroheten.
I sin Youtubekanal så berättar Joakim och Jonna Lundell om otroheten. - Foto: Youtube/Jocke & Jonna

Joakim och Jonna Lundell om otroheten: "Lite rutten"

Nu väljer Joakim och Jonna Lundell att berätta om otroheten. Det blir väldigt känslosamt och ärligt när paret öppnar upp sig om relationen i sin Youtubevideo.


Det är i sin senaste video som Joakim, 33, och Jonna Lundell, 24, svarar på de rykten som cirkulerar om paret. 

Bland annat berättar de öppet om tidigare sexpartners, huruvida Jonna fejkade sin förlossningspsykos och om det stämde att Joakim var med i "Trolljägarna".

Ett rykte som paret väljer att svara på är om de har varit otrogna mot varandra.

– Det här är förvånande nog sant, säger Joakim.

Joakim och Jonna Lundell berättar om otroheten. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Joakim berättar att det här var i början av relationen med Jonna.

– Jag var en riktigt rutten människa då. Jag står för det och erkänner det. Jag var otrogen mot dig då och behandlade dig väldigt illa, vilket resulterade i att du också var otrogen, berättar Joakim.

Jonna berättar då hur hennes känslor var då, och varför hon valde att vara med någon annan trots att hon var ihop med Joakim. 

– Jag sa till mig själv att okej, jag måste ha ett datum där...Ändrade inte du dig till det datumet så skulle jag göra allt för att gå vidare från dig, säger Jonna.

– Däremot var du lite rutten som gav mig skit utan att berätta att du hade gjort det för jag veta det från någon annan. Så du spelade ju lite good girl där, säger Joakim.

Joakim och Jonna Lundell svarar på fansens frågor. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Jonna bestämmer sig då för att förklara varför.

– Det här datumet då var ju på min födelsedag, och jag tänkte att "kommer inte du till mig och att vi reder ut allting på min födelsedag, då är det kört". Och jag var ju då otrogen natten mot min födelsedag, berättar Jonna.

Efter att deras respektive otrohetsaffärer hade uppdagats så började både Joakim och Jonna att jobba med sig själva och sin relation. Kärleken mellan dem växte sig starkare. Jonna kände sig då lite inmålad i ett hörn – det hade då gått så långt att hon inte vågade berätta om sin otrohet för Joakim.

– Det redde ju upp sig, det där är ju gammalt, säger Joakim.

Både Jonna och Joakim lärde sig något av det hela, trots att det var taskigt, förklarar sedan Jonna.

– Jag litar verkligen på dig till 300 procent. Du skulle aldrig vara otrogen mot mig och jag vet det, säger Jonna i videon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.