Familj som ler
Peter Forsberg och Nicole Nordin har tre barn tillsammans idag. - Foto: nicole.nordin/Instagram

Foppa om familjelivet: "Gick runt med bebisbajs i håret på stan"

Att vara småbarnförälder kan vara hektiskt och kaosigt. Det är något som Peter "Foppa" Forsberg och Nicole Nordin har erfarenhet av. Paret berättar om bajs-händelsen i kvällens avsnitt av Tillsammans med Strömstedts.


Peter "Foppa" Forsberg, 45, träffade sin kärlek Nicole Nordin, 30, under en middag 2008 genom gemensamma vänner. Det var kärlek vid första ögonkastet och det dröjde inte länge tills de växlade ringar med varandra.

Jenny och Niklas Strömstedt hälsar på Foppa och Nicole i deras sommarhus i Domsjö i Örnsköldsvik i torsdagens avsnitt av "Tillsammans med Strömstedts". I programmet berättar Foppa och Nicole om när de bestämde sig för att bilda familj och hur det har gått.

 Tidigt in i dejtandet frågade Foppa sin Nicole om hon skulle kunna tänka sig att skaffa familj snart. 

– Såklart man tänkte på åldern, hon var ju ung. Jag frågade ganska snabbt om hon kunde tänka sig att skaffa familj snart för jag ville inte vänta tio år på det, säger Foppa i programmet.

Nu har de tre barn tillsammans, Lennox 5, Lily 3 och Diego 1.

– Vi har ju gått längs Karlavägen och upptäckt att det är bajs i Peters hår. Då har han väl antagligen bytt och dragit handen genom håret, säger Nicole i programmet. 

Foppa fyller i:

– Det är rätt hektiskt. Det är alltid någon som inte vill äta eller någon som inte vill klä på sig.

Nicole berättar att hon tror på rutiner. Om barnen har rutiner så går det liksom bra.

– Det är när vi inte följer våra rutiner som det ballar ur. Om någon får sova på soffan ena dagen så hakar ju såklart de andra på så blir det kaos, säger Nicole.

Det skiljer 15 år mellan Nicole och Foppa och de träffades när hon var 21 år. Men har det funnits några kommentarer om ålderskillnaden?

Här berättar Nicole om fördomarna kring att vara en ung tjej som dejtar en äldre och framgångsrik man.

Se i klippet ovan när Nicole berättar om bajs-upptäckten i Foppas hår.

Tillsammans med Strömstedts finns på TV4 Play och sänds på TV4 klockan 21:00 på torsdagen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!