Foppa Forsberg familj
Peter Forsberg och Nicole Nordin föll för varandra 2010 och har i dag tre barn tillsammans. - Foto: nicole.nordin/Instagram

Peter Forsbergs fru Nicole om fördomarna att dejta äldre män

Jenny och Niklas Strömstedt hälsar på Foppa Forsberg och Nicole Nordin i deras sommarhus i Domsjö i Örnsköldsvik. Känner de av ålderskillnaden? Har de fått kommentarer om den? Här får ni veta svaren!


Peter "Foppa" Forsberg, 45, träffade sin kärlek Nicole Nordin, 30, under en middag 2008 genom gemensamma vänner. Det var kärlek vid första ögonkastet och det dröjde inte länge tills de växlade ringar med varandra. Nu har de tre barn tillsammans, Lennox 5, Lily 3 och Diego 1.

Jenny och Niklas Strömstedt hälsar på Foppa och Nicole i deras sommarhus i Domsjö i Örnsköldsvik i torsdagens avsnitt av Tillsammans med Strömstedts.

Nicole var bara 21 år när hon och Foppa träffades första gången. Det var 15 år mellan dem och Nicole pluggade på Handels.

– Såklart man tänkte på åldern, hon var ju ung. Jag frågade ganska snabbt om hon kunde tänka sig att skaffa familj snart för jag ville inte vänta tio år på det, säger Foppa i programmet.

Nicole berättar att hon tyckte att Foppa var väldigt lyhörd och de hade roligt tillsammans.

– Vi hade jättekul och vi “hit it off” direkt. Det fanns något speciellt, säger Nicole i Tillsammans med Strömstedts

Nicole berättar också att det har funnits och finns fördomar mot unga kvinnor som dejtar äldre, framgångsrika män. 

– Man förväntas att vara en hemmafru, man förväntas att tycka om shopping, gå på spa och leva i lyx och flärd. Jag tror det är en vedertagen missuppfattning, säger Nicole i programmet.

Hon berättar också att hon försökt hållit ganska låg profil och satsat på något eget.

– Det gjorde jag redan innan jag träffade Peter och jag har fortsatt på samma bana. Jag har alltid varit tydlig med att jag vill göra något av min karriär, säger hon i programmet.

Tillsammans med Strömstedts finns på TV4 Play och sänds på TV4 klockan 21:00 på torsdagen.

Vill du läsa mer om paret? Det kan du göra här.

Se hela intervjun med Nicole Nordin och Peter "Foppa" Forsberg i klippet ovan.

/
Senaste nytt

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

Favoriter med blandade känslor

1 timme sedan
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

2 timmar sedan
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.

Designern och modeikonen Iris Apfel är död

idag 06:18
Den excentriska textilexperten, designern och modeikonen Iris Apfel är död.

Nobelpristippad författare stämplas som "agent"

igår 21:14
Den ryska exilförfattaren Ljudmila Ulitskaja stämplas som "utländsk agent". Som skäl anger Rysslands justitiedepartement att Ulitskaja har motsatt sig kriget i Ukraina och propagerat för hbtq-relationer.

Springsteen släpper nytt samlingsalbum

igår 18:06
Amerikanen som var "född att springa" sammanfattar sin 50 år långa succékarriär genom samlingsalbumet "Best of Bruce Springsteen" som släpps 19 april, skriver Sony Music i ett pressmeddelande.