Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim och Jonna Lundell polisanmäler – efter brev från socialen

Nöje | 02/11/2018 17:55

Det har inte ens gått en vecka sedan Joakim och Jonna Lundell blev föräldrar till sin efterlängtade dotter Lunabelle. Trots den korta tiden som mamma och pappa har de redan fått ett brev från socialtjänsten som innehåller en orosanmälan gällande dottern.

Den 28 oktober klockan 10:31 blev Joakim och Jonna Lundell äntligen föräldrar när deras lilla dotter Lunabelle kom ut och såg världens ljus för första gången.

Men trots att de inte har varit föräldrar mer än en vecka så har de redan fått hantera motgångar. Nu har det nämligen dumpit ner ett brev i parets brevlåda hemma i Norrköping. Ett brev från socialtjänsten. 

Anonymt tips 

Brevet som de nyblivna föräldrarna har fått från socialtjänsten uppger att det är en anonym person som har skickat in en orosanmälan gällande deras lilla dotter Lunabelle, skriver Joakim på sin Instagramstory.  

Joakim Lundell visar upp brevet från socialtjänsten
Joakim Lundell visar brevet på Instagram. Bildkälla: Joakimlundell/Instagram

Socialtjänsten kommer inte att gå vidare med ärendet, men som föräldrar har Joakim och Jonna självklart rätt att få veta vad som skrivs om deras barn.

För sina följare på Instagram gör Joakim det extra tydligt vad brevet faktiskt innebär. 

"För er som ej förstod bilden så har någon alltså gjort en falsk orosanmälan till socialtjänsten! Man ska alltid göra orosanmälan om barn verkligen far illa! Men att göra falska anmälningar är straffbart!", skriver han på Instagram. 

Polisanmäler 

Självklart ser Joakim och Jonna allvarligt på att någon som inte känner paret har gjort en orosanmälan gällande Lunabelle. Därför kommer de nu att polisanmäla händelsen. Joakim markerar att INGEN ska kunna jävlas med dem. 

"Vi har förberett inför detta och har idag en advokat som tar han om allting åt oss! Så kommer kosta rejält att begå brott och jävlas med oss framöver!", berättar han på Instagram och fortsätter: 

"Tänker aldrig mer låta hat och terror emot oss påverka mitt humör och psyke! Istället gör vi idag den rätta vägen med advokat och polis" Är glad och stolt över hur vi hanterar saker och ting". 

Hela familjen samlad 

Efter förlossningen valde paret att stanna några dagar extra på sjukhuset eftersom Jonna inte mått bra under de sista veckorna i graviditeten. Men nu är familjen äntligen hemma i sin villa i Norrköping tillsammans med Lunabelles "storebror", hunden Batman

Nu får vi bara hoppas att den nyblivna familjen får njuta av den första familjetiden tillsammans. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om bandet mellan dottern Lunabelle och hunden Batman. Det kan du läsa mer om här!


Har du gjort en polisanmälan någon gång?