Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rebecca Stella blir nya programledaren för Paradise Hotel

- 19/11/2018, 19:46

Rebecca Stella tar över som programledare i jubileumsäsongen av Paradise Hotel efter Malin Gramers avsked. – Det känns så otroligt grymt att vara tillbaka i mitt absoluta favoritprogram, säger Rebecca Stella.

Idag börjar inspelningen av den tionde säsongen av Paradise Hotel i Mexiko. Efter att Malin Gramer tackat för sig som programledare kommer nu Rebecca Stella leda jubileumssäsongen. 

Jubileumssäong

Stella har tidigare synts i tv-rutan i Studio Paradise och har också vikarierat som programledare för Paradise Hotel under tiden när Gramer var föräldraledig. Nu är hon tillbaka och är mer taggad än någonsin.

– Även om jag lever ett busy life som mamma och med mina företag tvekade jag inte en sekund när jag fick frågan om att leda nästa säsong. Dessutom kommer ni få ta del av ännu mer av den lyxiga PH-världen och få följa mig behind the scenes på sociala medier, vilket är superkul, säger Rebecca Stella i ett pressmeddelande.

Hon fortsätter: 

Med en sneak peak på deltagarlistan är det extra roligt att vara programledare för just jubileumssäsongen. Jag förväntar mig fireworks.

Deltagare från tidigare säsonger

Den nya säsongen har premiär i vår och kommer enligt uppgifter till Nöjesbladet innehålla deltagare från tidigare säsonger. 

– Det känns lyxigt att Rebecca Stella är tillbaka efter sin succéomgång med All Star-säsongen förra hösten och hon kommer sätta sin prägel på jubileet, säger Susanna Nylén presschef på Nordic Entertainment Group i ett pressmeddelande.

Jubileumssäsongen ska innehålla många flirtar och flera hyllningar till favoritögonblick från gamla säsonger. 

Behövde mer tid för familjen

Rebecca Stella tar över efter Malin Gramer som varit programledare för Paradise Hotel i sju säsonger. Hon har tidigare pratat om att hon behöver mer tid för familjen och därför valde att sluta. Det var i radioprogrammet "Vakna med NRJ" som Gramer avslöjade att hon hade gjort sin sista säsong i tv-rutan.

 – Jag har gjort det här i sju år, sju säsonger har det blivit, det är ju inte klokt egentligen. Det är väldigt länge men det här är också min sista säsong, berättar Malin. Detta skrev Nyheter24 här.