Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jerry, 25, har hyrt bilar för 153 000 kronor: "Det är en chock"

- 20/11/2018, 13:52 -

Jerry, 25, lever livet och kör runt i lyxbilar. Problemet? Det är inte hans bilar utan han har hyrt dem för sammanlagt 153 194 kronor. Nu har hans sambo fått nog och flyttat ut. Lyxfällan går till botten med detta i tisdagens program.

Jerry, 25, älskar att lägga pengar på bilar. Dock inte egna bilar, utan att hyra riktigt dyra sportbilar.

För några år sedan började Jerry ta blancolån för att kunna finansiera sina dyra bilvanor. Men det stannade inte där utan han fortsatte att ta dyra lån. Nu har Jerry hamnat hos Kronofogden och hans sambo fick nog och flyttade ut, men Jerry fortsätter att slösa pengar som om inget hade hänt.

I tisdagens avsnitt av Lyxfällan får vi se om han kan styra upp sin ekonomi.

– Det jag inte gillar med Jerrys beteende är att han impuls-gör saker. Vi pratar nästan aldrig ekonomi för att det leder oftast bara till bråk, säger Jerrys flickvän Emilia i programmet.

Blev lämnad

I början av parets förhållande höll Jerry sina ekonomiska problem hemliga men till slut raserade allt och han var tvungen att berätta för Emilia. Nu är det inte bara Jerrys ekonomi som hänger på en skör tråd utan också hans förhållande med Emilia.

Bildnyckel
Jerry hyr lyxbilar för 7 000 kronor i månaden. Bildkälla: Unsplash

Kan inte betala räkningarna

Jerry har inga pengar till att betala sin räkningar. Att ta in på Grand Hotell i Stockholm för 4 000 kronor, köpa hörlurar för 4 000 kronor och dyra lyxresor till Mexico och Thailand är något som han ändå fortsätter göra.

Han bor hos sin pappa och tjänar 21 700 kronor. Han hyr bilar för 7 000 kronor varje månad. Teknikprylar och fest ligger på 13 000 kronor varje månad. Lånen han har är många och räntorna är skyhöga. Varje månad går Jerry back 37 000 kronor.

– Det är en chock, jag fattar inte ens hur jag kunde få de här lånen, säger Jerry i programmet.

Så hur gick det för Jerry? Fick han ordning på ekonomin och ville hans flickvän Emilia satsa på dem igen

Kika på klippet ovan för att få veta det.

 Lyxfällan sänds tisdagar klockan 20.00 på TV3, Viafree och Viaplay.