Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paris Hilton bryter förlovningen med skådespelaren Chris Zylka

- 20/11/2018, 12:30 -

Kärlekssagan tog slut för Paris Hilton, 37, och skådespelarhunken Chris Zylka, 33. Nu har de nämligen brutit sin förlovning. Ex-paret har dejtat sen 2017 och förlovade sig 2018.

Kärlekssagan mellan The Leftovers-skådespelaren Chris Zylka, 33, och arvtagerskan Paris Hilton, 37, är över. Ex-paret har nu brutit upp sin förlovning och enligt källor till People så har Paris vänner sagt att de hela tiden "känt på sig att bröllopet inte skulle bli av", och exakt så blev det. 

Paris och Chris började dejta 2017 för att sedan förlova sig 2018. Förlovningen ägde rum i Aspen under tiden paret var där på en romantisk skidsemester. Vad stenen gick loss på? Jo, nämligen omkring 20 miljoner kronor. 

Paris Hilton i Aspen
Den romantiska förlovningen ägde rum i Aspen. Där kastade Chris fram en ring för närmre 20 miljoner kronor. Bildkälla: Paris Hilton

Enligt källor till TMZ ska Paris känt att förhållandet rört sig lite för snabbt framåt, och efter ett tag hade hon helt enkelt känt att han inte var sitt livs kärlek. 

Arvtagerskan har även lagt upp ett Instagraminlägg där hon citerar Marilyn Monroe

"Jag tror att allt händer av en anledning. Människor förändras så du ska kunna lära dig att släppa taget. Saker går fel så du ska uppskatta när det går som det ska. Du tror på lögner så du lär dig att du enbart ska lita på dig själv. Och ibland faller saker samman så bättre saker ska kunna byggas upp", skriver hon. 

Nu tror hennes fans att det hela handlar om uppbrottet från Chris.

Chris själv har raderat en av bilderna han la upp för ett par månader sedan då han visade upp sin Paris-tatuering som är skriven med Walt Disney-typsnitt. 

Chris Zylka tatuerade in Paris namn
Chris förutsatte nog att kärleken skulle vara för evigt när han valde att tatuera in Paris namn på sin arm. Bildkälla: Chris Zylka Instagram

Vi får hoppas att båda parter hittar kärleken på nytt i framtiden!

Paris har tidigare dejtat Rick Salomon, Benji Madden och Simon Rex.