Paris Hilton har gjort slut med Chris Zylka
Paris och Chris började dejta 2017 för att sedan förlova sig 2018. Nu har de gjort slut. - Foto: Stella Pictures/TT

Paris Hilton bryter förlovningen med skådespelaren Chris Zylka

Kärlekssagan tog slut för Paris Hilton, 37, och skådespelarhunken Chris Zylka, 33. Nu har de nämligen brutit sin förlovning. Ex-paret har dejtat sen 2017 och förlovade sig 2018.


Kärlekssagan mellan The Leftovers-skådespelaren Chris Zylka, 33, och arvtagerskan Paris Hilton, 37, är över. Ex-paret har nu brutit upp sin förlovning och enligt källor till People så har Paris vänner sagt att de hela tiden "känt på sig att bröllopet inte skulle bli av", och exakt så blev det. 

Paris och Chris började dejta 2017 för att sedan förlova sig 2018. Förlovningen ägde rum i Aspen under tiden paret var där på en romantisk skidsemester. Vad stenen gick loss på? Jo, nämligen omkring 20 miljoner kronor. 

Den romantiska förlovningen ägde rum i Aspen. Där kastade Chris fram en ring för närmre 20 miljoner kronor. Bildkälla: Paris Hilton

Enligt källor till TMZ ska Paris känt att förhållandet rört sig lite för snabbt framåt, och efter ett tag hade hon helt enkelt känt att han inte var sitt livs kärlek. 

Arvtagerskan har även lagt upp ett Instagraminlägg där hon citerar Marilyn Monroe

"Jag tror att allt händer av en anledning. Människor förändras så du ska kunna lära dig att släppa taget. Saker går fel så du ska uppskatta när det går som det ska. Du tror på lögner så du lär dig att du enbart ska lita på dig själv. Och ibland faller saker samman så bättre saker ska kunna byggas upp", skriver hon. 

Nu tror hennes fans att det hela handlar om uppbrottet från Chris.

Chris själv har raderat en av bilderna han la upp för ett par månader sedan då han visade upp sin Paris-tatuering som är skriven med Walt Disney-typsnitt. 

Chris förutsatte nog att kärleken skulle vara för evigt när han valde att tatuera in Paris namn på sin arm. Bildkälla: Chris Zylka Instagram

Vi får hoppas att båda parter hittar kärleken på nytt i framtiden!

Paris har tidigare dejtat Rick Salomon, Benji Madden och Simon Rex.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.