Nicole Nordin. Peter Forsberg & Nicole Nordin.
Nyheter24 listar fyra saker du kanske inte visste om Nicole Nordin. - Foto: Maja Suslin TT / Nicole Nordin @nicole.nordin Instagram

Det här visste du inte om "Foppas" blivande fru Nicole Nordin

Sedan 2009 har Nicole Nordin och det gamle NHL-proffset Peter Forsberg varit ett par. Du känner säkert till Foppas bakgrund, men hur ser det ut med Nicoles? Vi har listat fyra saker om henne som du förmodligen inte visste.


Nicole Nordin har tillsammans med Peter Forsberg bildat en mer eller mindre ikonisk duo i Sverige sedan de först träffades 2008. 

I nuläget har paret barnen Lennox, Lily och Diego tillsammans och lever lyckligt ett liv i varandras sällskap. Du har säkert läst en hel del om Peter Forsberg – men vad vet du om Nicole Nordin? 

Nyheter24 listar fyra saker du kanske inte visste om Nicole.

Nicole Nordin och Peter Forsberg har varit tillsammans i 10 år. Bildkälla: Instagram / @nicole.nordin

1. Kände inte igen "Foppa" när de träffades

När paret först träffades så slog det verkligen gnistor direkt. I programmet "Tillsammans med Strömstedts" så berättar de att de verkligen hade skitkul tillsammans redan från början.

  Men faktum är att Nicole inte kände igen "Foppa" när de först träffades. I alla fall om man får tro "Foppa" själv.

I tv-programmet "Hellenius hörna", så berättar han att Nicole inte hade den blekaste om vem han var.

— Hon är inte så där hockeytokig, så jag tror faktiskt inte hon gjorde det. Hon kanske hade hört namnet, men hon visste inte hur jag såg ut, sade Peter Forsberg i programmet. Här kan du läsa om Peter Forsbergs medverkan i Hellenius hörna.

2. Bor tillsammans med Foppa i Schweiz

Det kan komma som en chock, men paret bor faktiskt utomlands för närvarande. Paret tog nämligen beslutet att sälja sin lägenhet i Stockholm och tog sitt pick och pack och flyttade till Schweiz tidigare under 2018.

– Vi kommer hyra ett hus där nere första åren. Så att man vet vilket område man trivs i och så först. Frun, eller fästmön ska jag väl säga, vill komma närmre sitt skobolag. Så vi flyttar ner ett antal år och satsar järnet på det. Det blir ganska bra för familjen där. Huset ligger på landsbygden med kossor precis bakom och allt, sa Peter Forsberg om deras flytt till Expressen tidigare i år.

3. Entreprenör

Vilket naturligtvis leder oss in på karriären. För det var ju inte av endast bekvämlighetsskäl som paret flyttade ned till Schweiz. Nicole och Peter köpte nämligen 2016 in sig i skoföretaget INUIKKI och har sedan dess satsat allt på att driva det bolaget så bra som möjligt.

Utöver skoföretaget har paret modeagenturen Alline Agency där vi bland annat kan se varumärkena Steve Madden och ALLINE.

4. Träffade Forsberg av ren slump

Relationer kan uppstå på flera olika sätt. Man kan bli ihopparad med någon, hitta varandra på en dejtingapp eller helt enkelt stöta på varandra av en ren slump.

Och just Nicole träffade sin blivande man av den ack så klassiska slumpen på en middag 2009 i Stockholm. Tur var väl det – för än idag håller paret ihop och har tre barn tillsammans.

Nicole Nordin och Peter Forsberg gästade programmet "Tillsammans med Strömstedts" och berättade bland annat om beslutet att skaffa barn, fördomarna mot Nicole och mycket mer. Det kan du läsa allt om här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du Nicole Nordin på Instagram?
Tack för din röst!