Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip: "En sak har hänt som gör att jag inte kan vara med Hampus"

- 22/11/2018, 16:59 -

Det är i ett sorgset och något kryptiskt inlägg som Isabella Löwengrip nu berättar att hon och Hampus Jarlbo inte länge är tillsammans. "När jag vaknade imorse trodde jag allt var en mardröm men det var det inte", skriver hon.

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 27, och Hampus Jarlbo, 28, började dejta varandra för ett år sedan. Första gången de syntes tillsammans offentligt var på prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground den 20 oktober 2017. De har synts till på restauranger, events  och romantiska resor. 

Bella har tidigare påpekat att hon föredrar att hålla sitt förhållande "öppet", men sendan dess har hon och Hampus setts konstant i varandras sällskap. Men nu är det slut på det. 

Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo
Isabella skriver att det hänt en sak som gör att hon och Hampus inte längre kan vara tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures

I ett inlägg på sin blogg skrev Isabella under torsdagen ut ett inlägg som fått hennes följare att bli riktigt oroliga.

"När livet känns komplett vänder det plötsligt och blir becksvart. Det har inträffat en sak som gjort att Hampus och jag inte ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu. Jag vet inte vad jag ska skriva mer", skriver hon och fortsätter. 

"Nu behöver jag fokusera på att inte fastna i min säng och inte kunna resa på mig. Egentligen vill jag sova mig igenom smärtan. När jag vaknade imorse trodde jag allt var en mardröm men det var det inte".

Isabella Löwengrip och Hampus har gjort slut
"Det har inträffat en sak som gjort att Hampus och jag inte ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu", skriver Bella på sin blogg. Bildkälla: isabellalowengrip.se

Nu stöttas Bella av sina följare. Några av kommentarerna lyder:

"Jag känner igen den där smärtan. Innan förstod jag inte att det kunde göra så fysiskt ont att få brustet hjärta. Det tar tid att komma igenom. Låt det ta tid också"

"Låter otroligt tufft, det är viktigt att sörja när något känns riktigt tufft, och samtidigt att inte fastna i det. Kärlek till dig"

"Vill bara säga att jag känner med dig. Ta hjälp av dem du kan och va rädd om dig. Kram"

Vad det exakt är som har hänt framgår inte av inlägget.