Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det här är nytt på Netflix i jul!

- 26/11/2018, 21:31

Julen väntar runt hörnet och vad är inte mysigare än att ladda upp med ett gäng serier och filmer att titta på i vintermörkret? Netflix levererar en hel drös med sevärda filmer och serier lagom till jul.

Det nalkas jul – en tid då många varvar ner, umgås med nära och kära och äter god mat. En hel del timmar spenderas nog också i soffan framför en bra film eller serie. 

Här är några utvalda titlar som landar hos Netflix lagom till jul. 

Nya filmer på Netflix i december 

Mowgli (7 december)

Äventyrsfilm baserad på Disneys klassiker Djungelboken. En föräldralös pojke som uppfostrats bland djuren i djungeln tar kontroll över sitt öde i kampen mot en farlig fiende – och konfronterar sitt mänskliga ursprung.

5 Star Christmas (7 december) 

Italiensk komedi regisserad av Marco Risi. Allt spårar ur när Italiens premiärminister åker på tjänsteresa till Budapest vid jul och träffar sin politiske rival – som han har en affär med.

Mowgli.
Mowgli kommer på Netflix 7 december. Bildkälla: Netflix

Roma (14 december) 

Drama regisserad av Alfonso Cuarón. En gripande berättelse om en medelklassfamilj i Mexico City som utspelar sig i början av 70-talet. 

Bird Box (21 December) 

En amerikansk post-apokalyptisk skräckfilm regisserad av Susanne Bier. Filmen är baserad på boken med samma namn skriven av Josh Malerman. Vi ser Sandra Bullock i huvudrollen som Malorie – en mamma som under en okänd global terror måste finna styrkan att fly med sina barn ner i en förrädisk flod för att söka säkerhet. 

Nya serier på Netflix i december 

Dogs of Berlin (7 december) 

Tysk kriminalserie där två poliser utreder mordet på en berömd tysk-turkisk fotbollsspelare, men en av dem har kopplingar till den undre världen som gör att fallet blir kontroversiellt.

The protector (14 december) 

Action- och äventyrsserie där en ung man med en talisman som ger honom mystiska krafter ger sig ut på äventyr, där han slåss mot mörka krafter och försöker få klarhet i sitt gåtfulla förflutna.

Dogs of Berlin.
Serien Dogs of Berlin kommer på Netflix 7 december. Bildkälla: Netflix

The hook up plan (7 december) 

Fransk komediserie om Elsa som inte kan glömma sitt ex. Hennes bästisar anlitar en manlig eskort för att få henne på andra tankar. Men deras plan fungerar lite för bra. 

You (26 december) 

Amerikansk dramaserie om en bokhandelschef som blir besatt av en aspirerande författare. Han börjar tyst och strategiskt avlägsna alla hinder som håller henne från honom. 

Serien You.
Serien You kommer på Netflix 26 december. Bildkälla: Netflix