Deltagarna i Biggest Loser Vip på cyklar, Anna Book
Anna Book gör comeback i Biggest Loser VIP - Foto: TV4

Biggest Loser-deltagarna ska cykla i 24 h – då gör Anna Book comeback

Biggest Loser VIP-deltagarna ska i måndagens avsnitt tävla en mindre trevlig tävling. De ska nämligen cykla i hela 24 timmar. Mitt i tävlingen får de celebert besök, ingen mindre än förra säsongens vinnare Anna Book.


Under måndagens avsnitt av Biggest Loser VIP berättar programledaren Anna Brolin att kommande tävlingen handla rom att cykla. Men det låter lättare och trevligare än vad det visar sig vara. Tävlingen går ut på att deltagarna ska cykla så långt och länge de bara kan – i 24 timmar.

"Brukade cykla 300 mil om året"

Erik Hörstadius är taggad på tävlingen men inser snabbt att Alexandra Zazzi är en van cyklist. 

– Jag brukade cykla 300 mil om året, säger Alexandra Zazzi i programmet när hon hoppat på cykeln.

När det är drygt 19 timmar kvar av tävlingen är det endast Erik Hörstadius och Alexandra Zazzi som sitter på sina cyklar. Carl Jan Granqvist och Alexandra Louthander har en väl förtjänt vilopaus.

Det knackar på dörren med det är ingen som reagerar. I samma stund kliver en ny friskt fläkt in i cykelrummet där tävlingen pågår för fullt. Och Erik Hörstadius höll nästan på att falla av cykeln när han fick syn på personen som klev in i rummet. Ingen mindre än förra säsongens vinnare Anna Book.

Vill inspirera

Anna Book blev den allra första vinnaren av Biggest Loser VIP Sverige och gick totalt ned 22,7 kilo.

– Jag är ju faktiskt här nu för att jag fick chansen att komma tillbaka ut hit och bara liksom se den här fantastiska miljön igen. Och förhoppningsvis kunna inspirera de lite att liksom "kör här" och "gör det för din egen skull och utmana dig". Alltså den chansen kan man ju inte tacka nej till, säger Anna Book med ett leende i programmet.

Vi håller såklart alla tummar för att energiknippet Anna Book bidrog till härlig stämning för alla deltagare, så att de lättare kunde cykla vidare. 

I spelaren ovan kan du se när Anna Book entrar rummet och Eriks Hörstadius nästan trillar av cykeln.

Biggest Loser VIP kan du se måndagar på TV4 klockan 21.00.

Har du koll på alla deltagare i Biggest Loser VIP Sverige? Inte? Nyheter24 har tidigare presenterat alla deltagare, som du kan läsa mer om här.

/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du titta på Biggest Loser VIP?
Tack för din röst!