Man tar selfie i hiss, man i gul jacka
Vlad Reiser ska uppträda i Melodifestivalen 2019 - Foto: Vlad Reiser/Instagram, Fredrik Sandberg/TT

Youtube-stjärnan Vlad glömde bort namnet till sin Mello-låt

Youtube-profilen Vlad Reiser glömde bort namnet på bidraget som han ska framföra i årets Melodifestival. "Gud, jag har lite feber ni får ursäkta mig".


Vlad Reiser är en stor kändis i Youtube-världen och har cirka 400 000 följare på sin kanal. Den innehåller många humorklipp där Vlad bjuder på sig själv i olika vardagssituationer. Men nu ska 25 åringen testa sina vingar i Melodifestivalen och ska stå på scen för första gången för att framföra sitt bidrag. En låt som han inte riktigt hade koll på vad den hette.

– Låten heter ”Naken i regnet” eller ”Dansa i regnet”...eeh gud. Jag har lite feber ni får ursäkta mig, säger Vlad till Nyheter24.

Bidraget heter "Naken i regnet" och handlar om att våga kasta sig ut i livet och att göra det man tycker om. En stor kontrast mot det han tidigare har producerat för hans Youtube-kanal.

– Det är en kärlekslåt som är lite "dancy" med lite tempo. Den handlar om att våga älska och våga jaga sina drömmar, säger Vlad.

Att gå från att uppträda i sketcher på Youtube till att uppträda som musikartist framför miljontals tevetittare är ett stort steg. Det skulle kunna vara läskigt för många, men Vlad väljer att se Melodifestivalen som en chans att få utforska sig själv på ett djupare plan.

– Youtube va mycket mer humor och nu med musiken känner jag ”Här finns mer djup som jag kan nå”. Så det är lite läskigt för man får gräva djupt i sig själv, säger Vlad.

Vlad Reiser ska uppträda i Melodifestivalen 2019

Men även fast musiken är någonting helt nytt för Vlad, så har han redan tänkt tanken att stå som vinnare i Melodifestivalen 2019.

– Jag har inte riktigt smält det. Det är väldigt overkligt, för det är så mycket folk här och alla känns så otroligt duktiga. Så hur hamnade jag här? Vad händer? En kille frågade mig nyss: ”Vad händer om du vinner och hamnar i Eurovision?”. Då är så wow. Det är väldigt stort, så jag är väldigt glad att vara här, säger Vlad.

Vlad Reiser kommer framföra sin låt "Naken i regnet" i kvaltävlingen som går i Malmö den 9 februari. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du rösta på Vlad i Melodifestivalen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

3 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

3 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

3 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

3 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

idag 14:40
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.