Söndag 2 Okt
Stockholm

Youtube-stjärnan Vlad glömde bort namnet till sin Mello-låt

Man tar selfie i hiss, man i gul jacka
Vlad Reiser ska uppträda i Melodifestivalen 2019. Foto: Vlad Reiser/Instagram, Fredrik Sandberg/TT

Youtube-profilen Vlad Reiser glömde bort namnet på bidraget som han ska framföra i årets Melodifestival. "Gud, jag har lite feber ni får ursäkta mig".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vlad Reiser är en stor kändis i Youtube-världen och har cirka 400 000 följare på sin kanal. Den innehåller många humorklipp där Vlad bjuder på sig själv i olika vardagssituationer. Men nu ska 25 åringen testa sina vingar i Melodifestivalen och ska stå på scen för första gången för att framföra sitt bidrag. En låt som han inte riktigt hade koll på vad den hette.

– Låten heter ”Naken i regnet” eller ”Dansa i regnet”...eeh gud. Jag har lite feber ni får ursäkta mig, säger Vlad till Nyheter24.

Bidraget heter "Naken i regnet" och handlar om att våga kasta sig ut i livet och att göra det man tycker om. En stor kontrast mot det han tidigare har producerat för hans Youtube-kanal.

– Det är en kärlekslåt som är lite "dancy" med lite tempo. Den handlar om att våga älska och våga jaga sina drömmar, säger Vlad.

Att gå från att uppträda i sketcher på Youtube till att uppträda som musikartist framför miljontals tevetittare är ett stort steg. Det skulle kunna vara läskigt för många, men Vlad väljer att se Melodifestivalen som en chans att få utforska sig själv på ett djupare plan.

– Youtube va mycket mer humor och nu med musiken känner jag ”Här finns mer djup som jag kan nå”. Så det är lite läskigt för man får gräva djupt i sig själv, säger Vlad.

Vlad Reiser ska uppträda i Melodifestivalen 2019

Men även fast musiken är någonting helt nytt för Vlad, så har han redan tänkt tanken att stå som vinnare i Melodifestivalen 2019.

– Jag har inte riktigt smält det. Det är väldigt overkligt, för det är så mycket folk här och alla känns så otroligt duktiga. Så hur hamnade jag här? Vad händer? En kille frågade mig nyss: ”Vad händer om du vinner och hamnar i Eurovision?”. Då är så wow. Det är väldigt stort, så jag är väldigt glad att vara här, säger Vlad.

Vlad Reiser kommer framföra sin låt "Naken i regnet" i kvaltävlingen som går i Malmö den 9 februari. 

Kommer du rösta på Vlad i Melodifestivalen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.