Laila Bagge och ​Korosh Kananian bråkar i tvättstugan
Laila och Korosh i bråk - Foto: Via free

Laila Bagge och Korosh Kananian i bråk: "Jag orkar fan inte"

I veckans Lailaland blir det höjda röster i tvättstugan mellan Laila Bagge och Korosh Kananian. Laila avslöjar att hon fått sin mens och menar att försöket att bli gravida misslyckats. Men Korosh håller fortfarande hoppet uppe.


Det är ett tag nu som paret Laila Bagge, 45, och Korosh Kananian, 28, försökt bli gravida. När Laila berättar om att hon fick sin mens i tv-programmet Lailaland på Via free, efter deras senaste försök säger hon:

– Jag och Korosh har försökt bli gravida, men det gick ju inte riktigt vägen. 

En arg och irriterad röst hörs i bakgrunden:

– Vad vi vet!

Ifrågasätter sin älskling

Det är Korosh som fyller i Lailas ord med en arg ton i stämman. Laila ifrågasätter sin älskling, eftersom det senaste försöket faktiskt inte gick vägen. Men Korosh menar att hoppet fortfarande finns och tycker att Laila gör en för stor och dramatisk grej av att hon inte fått sin mens.

Han menar även att det finns andra lösningar och där håller Laila med honom. Men bekräftar ändå att de inte fått det senaste försöket att funka. 

Brusar upp

Anledningen till att Korosh brusar upp är att han inte orkar med att Laila gör en stor grej av något som inte behöver vara det.

Laila och Korosh har försökt att bli gravida med hjälp av bland annat hormonsprutor, men det gick helt enkelt inte vägen och Laila bekräftar det för tittarna. Något som Korosh tycker är onödigt att ta upp. 

– Den här gången, fyller Korosh i Laila Bagges ord om att det inte gick att bli gravida.

Laila drar då en liten slutsats av bråket för tittarna:

– Korosh håller uppe hoppet om att nästa gång så går det. Jag är väl mer skeptisk, avslutar Laila.

Vill du se hela bråket? Kika då i spelaren ovan.

Lailaland sänds tisdagar kl. 00:01 på Viafree & Viaplay följt av kl. 21.00 på TV3.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Laila berättade att hennes mens hade gått över tiden så att hon gick och köpte ett graviditetstest. Det kan du läsa mer om här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du titta på Lailaland?
Tack för din röst!