Onsdag 19 Jan
Stockholm

Ex-pojkvännens "bevis" på att Isabella Löwengrip kan ljuga om hot

Ex-pojkvännen blurrad och Isabella Löwengrip, samt konversationer
Nya "bevis" att Isabella Löwengrip tidigare ljugit om hot. Foto: Stella Pictures / Bloggbevakning

Ex-pojkvännen till Isabella Löwengrip har delat med sig av sms-konversationer som "bevis" på att hon tidigare ljugit om hot, rapporterar Bloggbevakning under söndagen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har varit otroligt mycket som hänt omkring Isabella Löwengrip och hennes ex-pojkvän senaste dagarna. Genom media baktalar de varandra på olika sätt och Isabella har sagt att hennes liv förändrats till en mardröm. Då syftar hon på att hennes ex-pojkvän spekulerat bort ”tiotals miljoner kronor”.

Grundlurad

Enligt Isabella hade ex-pojkvännen helt och hållet grundlurat henne och under ett och ett halvt år fått henne att tro att han var någon som han inte var. Och på grund av misslyckade ekonomiska investeringar ska "kriminella personer" väntat på ex-pojkvännen utanför Isabellas hus, enligt henne själv. 

På bloggen förklarar hon att hon slagit på numren på bilarna som väntat utanför hennes hus när hon kommit hem sent på kvällen och att ägarnamnen som kommit upp varit kopplade till människorov.

Ex-pojkvännen om tidigare lögner

Men ex-pojkvännen håller inte med Isabella och menar att hon ljuger, samt att det inte är första gången. Under söndagen publicerade Bloggbevakning ett minst sagt häpnadsväckande inlägg.

Lite bakgrund är att Bloggbevakning i våras publicerade ett inlägg som menade på att Isabella Löwengrip inte varit helt ärlig med sin statistik. Efter det ska Isabella fått en hotlapp på sin bil, som hon menat var på grund av cirkusen med den falska statistiken. 

Bloggbevakning menar nu att lappen är skapad med osanning i ett försök att få bort strålkastarljuset från Isabellas statistiksiffror, att det alltså ska ha hänt förr att Isabella ljugit angående hot.

Sms-konversationer

Bloggbevakning har nu publicerat bilder på sms-konversationer som ska vara mellan Isabella, Isabellas assistent och ex-pojkvännen (som Bloggbevakning kallar X).

I inlägget är det steg för steg hur Isabella tidigare ska ha ljugit om hot. 

"Av smsen kan man utröna att även Isabellas assistent Simon ser ut att ha varit medveten om detta. Han har skickat meddelanden till X där de diskuterar hur United Influencers kan vara så tappade att de ger mig Isabellas siffror samt att bild på lappen finns med, LÅNGT innan Isabella ska ha ”upptäckt” den på sin bil.", skriver Bloggbevakning i sitt inlägg och fortsätter:

"Simon skickar den till X när han frågar om han kan göra något för att hjälpa till och där är den inte beskuren som den senare publiceras på hennes blogg. X tyckte inte att det var en bra idé att photoshoppa dit den på hennes nya bil – något Isabella enligt X först ville – då detta lätt skulle kunna upptäckas av någon med öga för digital manipulation, och Isabella ville inte skriva en egen lapp och tejpa på sin bil eftersom hon visste att hennes livvakt skulle kolla kamerorna i garaget. Han visar även hur hon ska beskära bilden för att det inte ska synas att den sitter på ”fel” bil. Så de tog helt sonika en bild på en gammal hotlapp och fick det att framstå som att Isabella fått den pga av min granskning medan alltsammans handlade om att misskreditera mig och den information jag fått fram om hennes statistik."

"Bevisen"

Enligt Bloggbevakning är detta en konversation mellan Isabella Löwengrip (i grått) och ex-pojkvännen (i blått), en konversation om "ett planerat drev". Bildkälla: Bloggbevakning
Enligt Bloggbevakning är detta en konversation mellan Isabella Löwengrip (i grått) och ex-pojkvännen (i blått) som diskuterar om de ska förfalska en lapp innehållande hot eller inte. Bildkälla: Bloggbevakning
Bloggbevaknings jämförelse med Isabella Löwengrips tidigare blogginlägg och sms-konversationerna. Bildkälla: BloggbevakningBloggbevakning har placerat smsen och det tidigare blogginlägget jämte varann. Bildkälla: Bloggbevakning
Enligt Bloggbevakning är detta en sms-konversation mellan ex-pojkvännen (i blått) och Isabella Löwengrips assistent (i blått), där assistenten ska ha smsat en bild på ett gammalt hot mot Isabella, för att publicera det på nytt. Bildkälla: Bloggbevakning
Bloggbevakning har då hittat bilden från den tidigare sms-konversationen på Isabella Löwengrips blogg. Men den är beskuren och i svartvitt. På originalbilden sitter hotlappen på en vit bil och vid tillfället ägde Isabella en svart bil, enligt Bloggbevakning. Bildkälla: Bloggbevakning
Enligt Bloggbevakning ska denna konversaton vara mellan ex-pojkvännen (i blått) och Isabella Löwengrip (i grått), där hon ska ha planerat att distrahera media från statistiksiffror och hotfull lapp med sitt nya förhållande. Bildkälla: Bloggbevakning

Under söndagen publicerade Isabella Löwengrip på sin blogg att hon är tillbaka i Sverige igen efter flykten. Inlägget är fullt med ångest och tårar.

"Trots att jag är arg och sviken, är det ett krossat hjärta som värker mest. Jag älskade honom så mycket", skriver hon på bloggen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om allt som hänt mellan Isabella Löwengrip och ex-pojkvännen. Är det något du har missat? Då kan du läsa mer här.

Brukar du läsa Isabella Löwengrips blogg?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela