Tisdag 25 Jan
Stockholm

Biggest Loser–deltagarna öppnar upp om sina tuffa tonår

blond kvinna ansikte, kvinna i gultröja sitter
Alexandra Zazzi och Alexandra Louthander ut om sina tuffa tonår i Biggest loser VIP. Foto: TV4

I måndagens avsnitt av Biggest Loser VIP pratar Alexandra Zazzi och Alexandra Louthander ut om sina tuffa tonår. "Taggarna sitter kvar i hjärtat", säger Alexandra Zazzi.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I måndagens avsnitt av Biggest loser VIP får vi reda på vilka av deltagarna som tar sig till final. Under programmet får vi också se kocken och matskribenten Alexandra Zazzi, och Farmen-stjärnan Alexandra Louthander, öppna upp om sina tuffa tonår. Bland annat pratar de om den kritik de har fått ta emot för sin vikt.

– Som tjejer så känner vi igen oss väldigt mycket i det här att man har haft en period i sina yngre tonår som har varit väldigt tuff, säger Alexandra Zazzi.

Hon fortsätter sedan att prata om att det är dags att läka såren och gå vidare i livet. Något som Alexandra Louthander känner igen sig i och håller med om.

– Det är verkligen dags att dra ut dem (taggarna) och få bort dem. Vi klarar det, säger Alexandra Louthander.

Alexandra Zazzi segrade i förra veckans avsnitt efter att ha slagit ett historiskt rekord under cykeltävlingen. För det vann hon fördelar inför finalen. Om inget oväntat sker så ska den sista och andra finalplatsen stå mellan Alexandra Louthander och journalisten Erik Hörstadius

Hinderbana i slalombacke

I den sista tävlingen väntar en tuff hinderbana i en lång uppförsbacke. De ska bland annat släpa en tung väska uppför en slalombacke och gå en balansgång utan att falla ner.

Vi får också se PT:n Micke pusha deltagarna i det allra sista träningspasset för att finputsa formen inför invägningen.

I klippet ovan kan du se när Alexandra Zazzi och Alexandra Louthander pratar ut om kritiken de fick ta emot i de yngre tonåren.

Biggest Loser VIP kan du se måndagar på TV4 klockan 21.00.

Har du koll på alla deltagare i Biggest Loser VIP Sverige? Inte? Nyheter24 har tidigare presenterat alla deltagare, som du kan läsa mer om här.

Vem tror du tar sig till final i Biggest loser VIP?
Kommentera
Kopiera länk
Dela