Eddie Murph
Komikern och skådespelaren Eddie Murphy har blivit pappa för tionde gången. Flickvännen Paige Butcher fick nyligen parets andra barn. - Foto: Stella pictures

Eddie Murphy, 57, har fått sitt 10:e barn med Paige Butcher

Komikern och skådespelaren Eddie Murphy, 57, har blivit pappa för tionede gången. Barnet är parets andra gemensamma.


Skådespelaren och komikern Eddie Murphy, 57, och Paige Butcher, 39, blev ett par 2012 och de förlovade sig i september. Nu har de fått sitt andra gemensamma barn som ska heta Max Charles Murphy. Första barnet heter Izzy Oona Murphy och är två år gammal.

Skådespelaren och komikern Eddie Murphy, 57, och Paige Butcher, 39, har fått sitt andra gemensamma barn. Bildkälla: Stella Pictures

Komikern har sedan tidigare fem stycken barn med sin ex-fru Nicole Murphy. Barnen heter Bria, 28, Miles Mitchell, 25, Shayne Audra, 23,  Zola Ivy, 18 och  Bella Zahra, 16. 

Nicole och Eddie har tillsammans fem gemensamma barn. Bildkälla: Stella Pictures

Han skilde sig från Nicole år 2006. 

I december 2006 dumpade Eddie Murphy plötsligt sin gravida flickvännen Mel B och krävde ett faderskapstest. Bildkälla: Stella åictures

Murphy har även en 29-årig son vid namn Eric tillsammans med Paulette McNeely. Han har även en 27-årig son tillsammans med Tamara Hood samt en 11-årig dotter vid namn Angel Iris Murphy Brown vars mamma är den forna Spice Girls-medlemmen Mel B.

Murphy nekade till att han var pappan till Angel och det hela slutade med ett faderskapstest – som mycket riktigt visade att han är pappa till dottern. 

Muprhy dumpade Mel B under tiden hon var gravid. 

Bilden som Bria delade. Bildkälla: Bria_murphy/Instagram.

Trots att Murphys barn är något utspridda så verkar de ha god kontakt. 2016 delade nämligen dottern Bria ett familjefoto tillsammans med sina syskon, Eddie Murphy, Paige Butcher och den då nyfödda Izzy.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du koll på det här?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.

KG Hammar romandebuterar

2 timmar sedan
KG Hammar romandebuterar i höst. "Den längsta resan" ges ut i september och handlar om Dag Hammarskjölds sista flygresa – den som skulle kosta honom livet.

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

2 timmar sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

idag 06:06
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.