kvinna i brunt hårt, man i grön jacka
Nina och Marcelo i Paradise STHLM - Foto: Viafree

Marcelos tabbe under kärleksförklaringen till Nina: "Hjälp"

I säsongsavslutningen av Paradise STHLM gör Marcelo Peña bort sig totalt under Pandoras Ask. När han ska ge sin kärleksförklaring till Nina Glimsell sätter han tungan i halsen: "Hjälp mig nu", säger Marcelo.


Under 14 dagar har några av de främsta deltagarna från Paradise Hotel-säsongerna plockats ut för att delta i Paradise STHLM. I en 480 kvm stor lägenhet i Vasastan, har realitystjärnorna Nina Udovicic, Marcelo PeñaRobin MosBettina BuchananErica Mendez och Arvid Stenbäcken bott och festat tillsammans.

I natt är det säsongsavslutning och det sista avsnittet av Paradise STHLM. Kvar är Marcelo, Erika och Arvid som slåss om vinsten och en resa till en paradisö – utan kameror. 

Under Pandoras Ask utlovas mycket drama och heta känslor. Bland annat när Erika ställer en fråga till Marcelo: "Hur speciell är Nina är för dig?" 

– Det klart, hon är en del av mitt liv nu, så det är jävligt speciellt. Jag sa att när du var här inne så var du min andra hälft. Du var som en kroppsdel liksom, säger Marcelo.

Han påbörjade kärleksförklaringen utan problem. Men kort därefter sätter han tungan i halsen och tappar orden helt.

– För mig är du världen, för mig är du...nåt sånt där, säger Marcelo samtidigt som han skrattar.

Hela Paradise-gänget börjar skratta efter den pinsamma incidenten, samtidigt som han ber om hjälp för att avsluta sin klyschiga kärleksförklaring.

– Hjälp mig nu, säger han samtidigt som han vädjar till de andra deltagarna.

– För mig är du världen och för mig är du hela världen, säger Bettina och avslutar meningen åt honom.

Missa inte all dramatik under säsongsavslutningen på Paradise STHLM! Det sänds i natt klockan klockan 00:01 på Viafree och Viaplay.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Paradise Hotel och att Rebecca Stella tar över som programledare i jubileumssäsongen här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hur stor var Marcelos tabbe?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.