Måndag 17 Jan
Stockholm

Marcelos tabbe under kärleksförklaringen till Nina: "Hjälp"

kvinna i brunt hårt, man i grön jacka
Nina och Marcelo i Paradise STHLM. Foto: Viafree

I säsongsavslutningen av Paradise STHLM gör Marcelo Peña bort sig totalt under Pandoras Ask. När han ska ge sin kärleksförklaring till Nina Glimsell sätter han tungan i halsen: "Hjälp mig nu", säger Marcelo.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under 14 dagar har några av de främsta deltagarna från Paradise Hotel-säsongerna plockats ut för att delta i Paradise STHLM. I en 480 kvm stor lägenhet i Vasastan, har realitystjärnorna Nina Udovicic, Marcelo PeñaRobin MosBettina BuchananErica Mendez och Arvid Stenbäcken bott och festat tillsammans.

I natt är det säsongsavslutning och det sista avsnittet av Paradise STHLM. Kvar är Marcelo, Erika och Arvid som slåss om vinsten och en resa till en paradisö – utan kameror. 

Under Pandoras Ask utlovas mycket drama och heta känslor. Bland annat när Erika ställer en fråga till Marcelo: "Hur speciell är Nina är för dig?" 

– Det klart, hon är en del av mitt liv nu, så det är jävligt speciellt. Jag sa att när du var här inne så var du min andra hälft. Du var som en kroppsdel liksom, säger Marcelo.

Han påbörjade kärleksförklaringen utan problem. Men kort därefter sätter han tungan i halsen och tappar orden helt.

– För mig är du världen, för mig är du...nåt sånt där, säger Marcelo samtidigt som han skrattar.

Hela Paradise-gänget börjar skratta efter den pinsamma incidenten, samtidigt som han ber om hjälp för att avsluta sin klyschiga kärleksförklaring.

– Hjälp mig nu, säger han samtidigt som han vädjar till de andra deltagarna.

– För mig är du världen och för mig är du hela världen, säger Bettina och avslutar meningen åt honom.

Missa inte all dramatik under säsongsavslutningen på Paradise STHLM! Det sänds i natt klockan klockan 00:01 på Viafree och Viaplay.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Paradise Hotel och att Rebecca Stella tar över som programledare i jubileumssäsongen här.

Hur stor var Marcelos tabbe?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela