Lördag 22 Jan
Stockholm

Efter allt som har hänt – Isabella Löwengrip talar ut

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip talar ut. Foto: Faksimil/Instagram/Isabellalowngrip

För drygt en vecka sedan lämnade Isabella Löwengrip landet, efter att "kriminella" personer befunnit sig utanför hennes villa på grund av hennes ex-pojkväns misslyckade affärer. Nu talar Isabella ut!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De senaste veckorna har varit minst sagt turbulenta för entreprenören och bloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip

Enligt henne själv har de passerade veckorna varit en ren mardröm. Hon tvingades fly landet efter hon haft besök utanför hennes hus på Lidingö i Stockholm av några som enligt henne själv är dömda för människorov. De ska ha befunnit sig utanför hennes hus på grund av att hennes ex-kille var skyldig personer stora summor pengar, då hans aktieaffärer inte gått som planerat. 

I samband med det meddelade hon också att hon jobbade sin sista dag på ett tag framöver, något som du kan läsa mer om här

Men nu är hon tillbaka på jobbet och befinner sig just nu i New York, USA, för att lansera sitt varumärke på den amerikanska marknaden. 

– I jobbet är jag helt tillbaka, det är fullt schema. Jag är uppbokad nästa år ut. Det har varit bland de tuffaste veckorna i mitt liv men jag är tacksam över att ha jobb som skickar iväg en runt om i världen och sysselsätter mig. Jag har fått jättefint stöd från kollegor, vänner och följare, säger Isabella Löwengrip i en exklusiv intervju till Aftonbladet. 

Isabella står fast: Ex-pojkvännen ljuger

Däremot råder det delade meningar om vad som har hänt. Isabella berättade att personerna utanför hennes hus varit kriminella, men enligt hennes ex-pojkvän var personerna inte alls det. 

Och Isabella står fast med det hon tidigare sagt.

Enligt Isabella ljuger ex-pojkvännen, då han enligt henne inte har något val annat att säga att de inte är kriminella, skriver Aftonbladet. 

Inte polisanmält 

Händelserna kring ex-pojkvännen har skakat om Isabellas liv rejält, och trots att hon haft "kriminella" personer utanför sitt hus har hon inte polisanmält, då polisen har sagt att inget olagligt skett utanför hennes villa. 

– Det är inte olagligt att sitta i en bil vid korsningen utanför mitt hus sa polisen, oavsett vilken bakgrund man har. Så nej det har jag inte gjort, säger hon till Aftonbladet.

Bland annat har Isabella och hennes "crew" gjort en bakgrundscheck på personerna som befann sig utanför hennes villa på Lidingö. De har kommit fram till att personerna inte letar efter Isabella, skriver Aftonbladet. 

Hade ingen aning om affärerna 

För en vecka sedan avslöjade ex-pojkvännen att Isabella vetat om hans affärer sedan förra sommaren. Bland annat visade han upp ett sms som avslöjade det. Men enligt henne själv hade hon ingen aning. 

– Jag fick en fråga om att låna ut pengar till honom när hans handel gick dåligt, vilket jag inte gjorde. Nu i efterhand inser jag att det var en varningsklocka. Men jag tänkte inte rationellt då. Han har varit en av Sveriges bästa på det han gör, jag har suttit bredvid honom när han har tjänat en miljon på en dag och jag har utgått från att de pengarna har varit hans egna.

Hotbilden mot Isabella ser annorlunda ut nu

Tidigare i veckan ansökte ex-pojkvännen om konkurs, då han inte har kunnat lösa sin situation, något du kan läsa mer om här.

Enligt Isabella själv ser hotbilden mot henne helt annorlunda ut efter det, skriver Aftonbladet.


Följer du Isabella Löwengrip?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela