Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip tar en paus efter skandalerna

- 24/11/2018, 22:32 -

Efter den tuffa hösten och skandalerna som har kantat Isabella "Blondinbella" Löwengrip och hennes ex-pojkvän har hon nu valt att ta en paus från sitt jobb. Det meddelade hon på Instagram under lördagen.

Hösten har varit tuff för Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27. 

Hon har bland annat blivit förföljd av en man som vid ett flertal tillfällen synts utanför hennes hus och i trädgården. Han ska ha utsatt Isabella och hennes barn för stor fara, något som Nyheter24 tidigare skrivit om

Här om dagen gick hon också ut på sin blogg och berättade att hon och Hampus Jarlbo inte ses längre. I samma blogginlägg beskrev hon att det som händer i hennes liv just nu är som en "levande mardröm", vilket du kan läsa mer om här

Tar en paus från jobbet

Nu väljer Isabella att ta en paus från jobbet och alla "måsten". På lördagen meddelade "Bella" att hon arbetar sin sista dag. Under lördagskvällen befinner hon sig på Considgalan, men efter det kommer hon alltså att lägga skorna på hyllan ett tag framöver.

"Ända sedan jag var liten har min superkraft varit förmågan att stänga av för att överleva svåra perioder. Jag hade hoppats att jag var klar med den försvarsmekanismen. Men här är vi igen. I dag är min sista arbetsdag i högklackat och med ett leende på läpparna. Efter det här tar jag och barnen en paus. Tack för ert stöd”, skriver hon i ett inlägg på Instagram

Kollegan berättar 

Isabellas talesperson Simon Sjögren, som även är operativ chef i Löwengrip Invest, berättar för Expressen om Isabellas paus. I dagsläget vill han däremot inte kommentera om vad pausen innebär.

– Jag har inte talat med henne själv sedan under fredagen. Jag vet det innebär, men kommer inte kommentera det i dag, säger han och fortsätter:

– Att det är något väldigt jobbigt som händer i hennes liv framgår ganska starkt, säger Sjögren till Expressen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Isabella gästade tv-showen Skavlan. Där berättade hon om skräckkvällen när hennes stalker plingade på ytterdörren. Det kan du läsa mer om här!

Följer du Isabella Löwengrip på Instagram?