Tisdag 25 Jan
Stockholm

Därför gick Isabella Löwengrip ut i media efter uppbrottet med ex-pojkvännen

Isabella Löwengrip
Därför gick Isabella Löwengrip ut i media efter uppbrottet med ex-pojkvännen. Foto: Instagram/Isabellalowengrip

För några veckor sedan gick Isabella Löwengrip ut i sin blogg där hon skrev att hon och hennes dåvarande pojkvän gjort slut. Senare gick och även ut i media och berättade mer om vad som hänt. Nu berättar hon om varför hon gjorde som hon gjorde.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Hela livet vändes upp och ner för Isabella "Blondinbella" Löwengrip för några veckor sedan. Hon och hennes dåvarande pojkvän gjorde slut, och strax efter gick hon ut i media och berättade att ex-pojkvännen var skyldig flera personer stora summor pengar. Detta när hans aktieaffärer inte gått som han tänkt sig. 

Sedan dess har det skrivits mycket i media om både Isabella och ex-pojkvännen. Bland annat har ex-pojkvännen hävdat att Isabella ljuger när hon säger att hon inte vetat om hans aktieaffärer, något som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Men nu berättar Isabella att hon från första början aldrig ville gå ut i media gällande henne och ex-pojkvännens break-up.

Blev uppmanad att göra det 

– Hade jag fått välja hade jag aldrig outat hans situation alls. För det är hans problem och att hela svenska folket ska veta vad han har gjort är ju inte roligt. Varför jag gjorde det är för att polisen uppmanade mig att gå ut i medierna och säga att vi inte har en relation. Det var för att de han har skulder hos inte ska tro att de kan hämta dem hos mig i stället, säger Isabella i en intervju till tidningen Expressen. 

Det ska tidigare också ha varit "kriminella" personer utanför Isabellas hus på Lidingö utanför Stockholm. De har frågat henne om pengarna som hennes ex-pojkvän var skyldig. 

– Jag var hemma när vi öppnade dörren till mannen som knackade på och ville ha tillbaka pengarna. Gällande männen i bilen så körde min livvakt hem mig under kvällen och då mötte vi dem och fick ögonkontakt med personerna.

Efter det har hotbilden mot Isabella varit hög, och hon flydde landet tillsammans med sina barn och sin ex-man. När ex-pojkvännen ansökte om personlig konkurs tidigare i veckan, sänktes hotbilden mot henne. 

"Jag har varit jättekär" 

Trots hennes turbulenta veckor är hon nu tillbaka på jobbet. I dagsläget är hon i New York för att lansera sina skönhetsprodukter och sin digitala klon, "Gabrielle Löwengrip". Jobbet ger henne ny energi efter veckorna som tagit hårt på henne. 

– När man är entreprenör brinner man för sitt jobb så man får också tillbaka energi av att jobba med det man älskar. Men hela den här historien kring han jag var tillsammans med har varit så medial. Det blir ett hårt fall när man måste gå ut och berätta att man inte är tillsammans längre. För det är ju så att jag har varit jättekär i den här personen. Det är mitt hjärta som är krossat också, säger Isabella till Expressen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Isabella shoppade för 110 000 under sin vistelse i New York. Det kan du läsa mer om här!

Följer du Isabella Löwengrip?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela